23 September 2007

Dua hari Cuti tanpa Buat ape2..busan seh...

A'kum.....ermm...busannnnyyyyaaaa...cuti dua hari ni tanpa buat ape2....duk umah je la....igt smlm nak g KL...nek beli brg utk persiapan raya....tak jd la....hr ni pun sama...tak jadi jugak...nak tau kenapa??sebabnya kite MALAS........hahahahha....biasa la puasa2 ni...kaki ni berat nak melangkah keluar...lagi2 takde membe yg nak temankan...lg la MALAS...huhuhu...nak ajak BF..ermmm dah takde dah...isk...isk....huaaaaaaaaaa sedih woooo....sll nya kuar jln2 ni ngn kak ita....tp kak ita dah pindah keje..tak sama opis lagi...susah la nak ajak kak ita kuar...kang ajak takut kak ita ade hal...erm....lonely kite gamaknya...huhuhuhu....kite ni tak suke jln sorg2...busan seh...klu ade kawan tu best la sikit..tak la busan...so jawapnya...duk umah je la....ngadap internet ni ha....sambil tu kemas bilik...basuh baju..lipat baju.. dan selebihnya tido la...hahahahhah....dah tgh mlm ni pun masih duk ngadap internet...bknnya nak tido geina ni..huhuhu...ermm saje menggodek...nak update myspace..friendster...dan blog...dah lama tak update blog ni...so saje la menggodek...huhuuhu....erm bila la kite nak membeli brg utk raya ni...semalam ngn hari ni cuti tak nak g...eee ape la geina ni....mak ngn adik kat kmpg dah mcm2 pesan ni...nak mencarinya tu tak sempat lg...ermmmm....k la....mata ni dah berat rasanya...mengantuk arr....esok keje wooo...nak bgn sahur lg...erm rasa mcm malas je nak g keje..hhehehhe.....k la...enjoy your life and my life...ape pun yg kite buat..mulakannya la dgn SENYUMAN...OOYEEAAA...:)hihihihi....caucincau...........

3 comments:

mama ranggie said...

memang ler tersangat lah malas kalo jenjalan bulan posa ni kan????tp terpaksa gak kekadang...

geina said...

erm tau takpe mama ranggie...lg2 klu hari panas terik...malas gila nak kuar...hehehhe...mama ranggie dah shopping raya ke?

spy517 said...

thankz.. nice blog too..
i tgh upload lagu raya..
nnt raji2 la upload ok..
thankz again!! kalo ade lagu nak request just comment me ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...