06 April 2010

WELCOME BACK!!

Abizafran bin Abihurairah bersama Mamanya...Zurina@geina..ehehehehheh...comeiii kan...

Salam korang....eheheheh...lamanya aku tk update kan...dkt setahun..hahhahah...erm nk wt cam mana...dah malas...ni br nk update blk.....sori la erk....erm biasa la..pembawakan budak....

Alhamdulilah...aku dah pun selamat bersalin.....pada 24 Januari 2010...Baby Boy jam 8.45 mlm di Hospital Putrajaya....alhamdulilah aku bersalin normal....dan skrg aku dah hbs pantg pun...dah mula keje seminggu lebih da...ups lupa nk bgtau...nama anak aku Abizafran bin Abihurairah...cedap tk nama anak aku...aku yg cr nama ni...jenuh nk bg sama ngn nama suami aku...hahahhaha...

aku mls nk taip pnjg2..so kt cni aku nk tepek gamba aku yg terbaru ngn anak aku k..korg tgk le puas2 ye....apepun aku nk ucap slmt thn baru...utk 2010 ni..dan ini adalah posting aku yg pertama uth 2010 ni..Insyaallah...aku akan cuba mula update blk blog ni..hhahhahah....ok la cau....rindu kt korg sume....muahhhhhhhhhhhhhhh

6 comments:

eMMe said...

welcome back work zue
amik gambar zafran time tdo, comey sgt, rasa cam nak tido sbelah dia, heheheh....

Tny said...

Wow!!! Tahniah Giena!!! =)
Patutlah lama menyepi.. hehhehehe.. BB comel.. mommy slimmer ;)

Semoga sentiasa bahagia okey..

mawarbiru said...

tahniah giena...
smoga baby & ibu dlm keadaan sihat2 saje...

hanie said...

wahhh kak ina...tahniah..comel anak kak ina..aku plak ni yg berdebar menunggu..(ceewahh..pdhal br 4bln.huhu)baby kak ina lahir bape berat? ermm..sekali lg tahniah akak...

-v-~~geina~~-v- said...

la kau ke hanie..igt sape td..time kasih...anak akak lahir berat 3.1 kg..ko dah ade ici erk..Tahniah..jaga kandungan tu tau..cam mana duk seremban ok tk?lama tk jumpa ko kan.

lily lotus said...

lamanya geina menghilang. rindu tau. hehe..congrates yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...