04 June 2007

bOuT mE.....

Assalamualaikum.......
erm ape nak dimulakan ni ye....
sbnrnya tak tau nak taip ape.....saje wat blog utk diri sendiri...
leh luah perasaan..citer pasal famili..kengkawan..boyfriend..girlfriend...dan mcm2 lg la..
nak mengunpat pun leh...heheheh(menambah dosa je)..
so dah mmg blog sendiri so kene la taip personal diri ni...
k la...nama kite..Zurina Bt Ismoin...pggl zu je...nak manja pggl la Na..huhuh....
umo br nak msk 18..heheh(perasan..)
eh tak la...sebenarnya umo kite 25 tahun la....tua ke muda??muda lg kan...hehehheh
kite masih bujang lg...lum kawen...tp kite nak kawen...huhuhuhu....insyaallah ade jodoh tak kemana ye tak??kite asal dr selangor darul ehsan...(anak jati selangor ni..)kat Kuala selangor...tp skrg kite nak jd org PUTRAJAYA..huhuhu..sbb kite keje kat Putrajaya...keje kat Jabatan Perdana Menteri(JPM)...skrg dah msk 4 thn aku keje Gomen ni...ehheheh..
ade pakwe ke tdk???erm agak2 ade tak???heheheh......nak tau lebih lanjut...
tunggu kite smbg citer lain kali k..huhuhuhu....ni intro je....
nnt kite citer lebih lanjut bOuT mE ni k....kite nak stop smpi sini dulu...
nnt smbg lg k.....huhuhu....caucincau.......muahhhhhhhhhhhhh

5 comments:

eein said...

hihihi.. alooo...my sister.. nanti kita sama2 blaja wak blog ngan minah blue hippo yerkkk dia tereor skrg.. tak rugi 48 ribu tu.. hahhaahhah

as a young-mother said...

nk suh org ajar erk... bayar ar ingat senang ke nk buat penat tau..
ape lg bayar dulu!!

geina said...

erm tu la...akak kene belaja ngan minah bluehyppo ni....heheheh
da jgn la kedekut nak ajar...takkan kene byr kot...
huhuhuhuhuh

as a young-mother said...

kene lah... kan org negeri sembilan mmg kedekut apelah itu pon lupe ke

geina said...

da...akak berjaya tukar template..heheheheh
tq....huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...