24 June 2007

heheheh...kite happy sgt.....huhuhuh




semekom....geina kembali...


hehehehheh..suke sgt...coz dapat jumpa buah hati....


eh ade buah hati ke kite ni...huhuhu.....ape pun alhamdulilah...esok genap lima bulan kite ngan die....so pada yg baca blog kite ni...doakanla kite ngan die kekal hingga ke akhir hayat....hubungan kami masih awal lagi...so far so good...


alhamdulilah.....kat sebelah tu pic yg first utk kami berdua....heheheheheheh.. k. la...nnt kite citer lg k...cau cin cau...huhuhu ...
Update::ermmm..sedih la kite...happy2 akhirnya..terluka jugak..die menyepi tanpa berita..tanpa keputusan...hukhuk..nak nangis...kite rindu sgt kat die...tp nak wat mcm mana..org dah tak nak..redha je la...geina..tabahkan hatimu...ape yg berlaku mungkin ade hikmah disebaliknya..ade jodoh tak kemana....ermmmmm......sumenya...hanya tinggal kenangan....

5 comments:

mama fatini said...

wawawaaa... semata2 nk update blog tu yg tangkap pic bersama tu hehehe amin..

Shamsul's Family said...

aum..aum.. heheh.. meh nak tgk.. ada peta ke tak kat badan tu...hehehhe.. suke le tu dpt dating..aumm...

roses said...

alalala..sudah pndai kakak ku yg sorg ni..huhuhu..notty2 erk..!!!

geina said...

ehheheeh...mana de notty...peta pun takde tau...huhuhu..ape pun tq...aminnnnn

fieza_hanna said...

ambbbboiiii....bile nak antar kad..jgn lama2 sgt....tau le sebelah kaki dah masuk kelab cik eta...hee hee cik eta jgn marahhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...