05 August 2007

28/7/2007..mAjLiS PeRkaHwiNaN sHiFa&fUtU...





28/7/2007
Kelana Seafood
9.00 mlm
Majlis Perkahwinan Shifa dan Kamal(futurama)

Akum....geina kembali.....nak citer pasal majlis perkahwinan Shifa dan Futu...Alhamdulilah....bersatu jua akhirnya pasangan ni...kite doakan semoga pasangan ni kekal ke akhir hayat....sama padan..sama lawa....sweet tgk pasangan ni....kawen jugak...ehhehe...kite ni bila la nak kawen...huhuhu.....masa ni kite g ngan aida dan fuad, dayah dan ermie....kami sume naik satu kete ngan aida....fatini pun ade sekali....fatini masa tu seksi...aummmm.hehehheheh....sampai je kat majlis kami jumpa nana dan hubby with nazurah..caduk, alim(gigiadercili), kak cikbunga dan hubby(karipappedas)with zharfan..knine dan tunang(filliya) dan zackss...dah lama tak jumpa diorang....sume dah berubah...hehhe...kite je maintain sama...hahahahha....erm apepun sume enjoyy...thanks pada pasangan pengantin kerana sudi jemput geina....geina ucapkan s'mat pengantin baru...dan kekal ke akhir hayat....hehehhe.....k la...ni coretan mlm 28/7/2007...

pasangan pengantin bersama geng MyuItm.com.....


geina, ermie, filliya dan nana with nazurah..

3 sekawan..heheheh..geina with dayah dan caduk...

pasangan pengantin plg cunnzzz....shifa dan futu....

cute girlzzz..geina with ermie dan dayah.....

kite ngan mama nazurah...

kite ngan mama fatini dan dayah....

ermmm....perasan encem la plak dua mamat ni...hehheh(caduk dan alim)
masam je nazurah ni...senyum la sikit...heheheh.....

omeii nya dua beranak ni...ehhehe..aida dan fatini....

dua gadis plg cun...heheheh

1 comment:

mama fatini said...

comey erk dua beranak tu auwww ni yg nk kembang2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...