19 August 2007

hari utk menyeronokkan diri sendiri..tetapi menjadi hr yg plg menyedihkan..huhuhu....

hai....geina kembali utk mengupdate kan blog yg dah lama tak update ni...bz la...hehehe...nak citer hr yg plg buat aku tension dan mmg menyedihkan....hr sabtu 4 Ogos 2007...ptt nya hr tu kite ade date ngan abg....tp last minit tak jadi...tensionnya....kite dah berangan nak jln2 ngan die...sbb dah sebulan lebih tak jumpa die...kite rindu sgt kat die...w'pun dah agak mesti tak jadi..tp kite hrp sgt biarlah jd...akhirnya tak jadi jugak....sedih sgt...huhuhuhu.....die kene keje last minit...eeee tensionnya....nak wat mcm mana...die kene keje...terpaksa la aku paham sb dah keje die mmg mcm tu...so utk menghilangkan tension...ape lagi kite berjimba2 la...kebetulan hr tu ade jom heboh kat bukit jalil...so ape lagi ajak la kak ita g sana...nak hiburkan hati yg tension ni....hehehehehh...kang dok pk je...tension kepala...huhuh...pg kul sepuluh lebih kite kuar rumah ke ERL...janji ngan kak ita kat situ...sampai je trs naik train g bukit jalil....sampai bukit jalil...fuhhh ramai gila org....biasa la...excited diorang nak jumpa artis kesayangan...kite dtg ni pun mmg nak jumpa artis yg kite suka...sambil membeli belah le....so ape lg...duit dlm tgn mesti la byk..ehheeh ade la dlm RM200....hehehe...so dah g tmpt rmi org,kite kene la berhati2..tmpt mcm ni la byk penyamun,penyagak.dan macam2 lagi la...ehhehe...wallet tu mmg jg elok2...hp pun sama....hr tu kite pki beg yg br beli ngan hidayah...mmg kite suka beg tu..br lagi dan beg tu besar...snng nnt beli brg letak je dlm tu...heheh..sllnya kite pki beg blkg tu..ntah mcm mana hr tu nak pki beg br plak....heheheh..sonok kite....sambil berjalan ngn kak ita kat jom heboh...nampak la artis2 yg cun2 dan hensem2 belaka..heheh antaranya mazidul akmar, aidit abu ghafar,pelakon citer drama jelatang...kite dpt jumpa lg ngan fezrol khan tu...erm mmg hensem la die tu...thn lepas jumpa rambut pnjg...skrg dah rambut pendek..mmg smart..macho tu...hahahhaha....sape lg erk....ramai la...sambil berjalan kite ngan kak ita tertarik ngan gerai power root...beg die cantik..beli dpt payung..payung tu leh guna sbb hr tu mmg panas terik..biasa la dgn tmpt mcm tu mesti la ramai org kan...beg mmg kite pgg btl2...sblm nak beli tu kite buka wallet ambik duit RM50..lps tu simpan blk dalam beg...erm biasa la nak membeli tu mmg berasak2...rmi gila org...penat berasak2..akhirnya dpt jugak brg yg nak dibeli tu....lepas beli bese la kite cek blk sama ada wallet ade ke tdk...sbb berasak2 kan riso klu takde...tkt ade org tgn panjang....ku sangka panas rupanya hujan ditengah hari...eceh..bermadah plk kite ni..heheheh.... masa ni la wallet kite ILANG!!!!!...ya allah rasa nak menjerit...nak cr sape yg ambik..kite jd tak tentu arah....kak ita blurr smpi tak tau nak wat pe...kite dah tak tau nak pk ape..duit dlm tu ade seratus lebih...kite tak kisah duit tu ilang tp yg kite pk ic,lesen,kad bank.dan mcm2 lg dlm wallet tu...akhirnya kite menangis...rupa nya beg kite ditoreh/digunting...eeee sial btl yg mencuri tu...sakitnya hati....takde keje lain ke penyagak ni nak buat..saje nak menyusahkan org...selamba curi wallet kite...ape lagi terus cr polis..nak repot...mmg dah tak leh nak wat pe...benda nak jadi...elok2 g jom heboh nak ilang kan tension..rupanya lagi tension....eeee....gerammmmmmmmmmmmmmmm...kite dah tak tau nak wat pe...lepas je repot kite terus blk...tak guna nak tunggu situ lg...buat sakit hati je..cr jugak mana tau die campak mana2 wallet tu...erm hampa...baik balik..kite hrp sgt polis jumpa blk wallet kite tu...tak kisah la duit takde..janji ic,lesen kad bank ade..klu tak pening nak pk buat blk bende2 penting ni...dlm perjalanan blk tu..masa tu mmg dah smpi umah nak turun bas...polis sana call kite blk...alhamdulilah....wallet kite dah jumpa blk...polis tu suh ambik skrg...fuhh lega sgt hati kite...wallet kite dah jumpa blk..tp duit je takde..penyagak tu dah curi...ermmmm takpe la..janji bende2 penting tu ade....snng hati kite...ALHAMDULILAH....so nasihat kite..nak g tmpt rmi org tu...hati2 la..wallet tu kene jg...klu blh bawa yg penting je...(nasihat polis...heheh)

2 comments:

Produk DCL said...

bla je la zu.. buang masa dengan budak lelaki poyo tu...dah terang2 dia mainkan ko.. takyah la buang masa dengan dia...

hidd said...

ntah akak nih...jgn duk mengharap buah yg xkn gugur..kite yg sakit nanti...dgr la nasihat kitorang ni...1 lg psl g jom heboh tu..ieda dah ajak akak g genting tp akak degil..kan dah jd camtu...paper pon mmg dah takdir tertulis camtu..redha je la...sib baik semua ada..kalox masak nk g buat blk satu2 tu...amik la beberapa hari nk g buat....jgn marah erkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...