18 November 2007

BowLinG TiMe....huhuhuhuh

A'kum....erm...da lama tak update blog ni....byk bende nak citer...byk gamba nak upload...tp nak mengupdate blog ni yg maleh....hehehehh....erm ok la...kite nak citer aktiviti hr ini....Ahad. 18 November 2007...ptg td kite ngn membe opis g main boling kat alamanda...pt nya smlm plannya nak main boling ni...tp tak jd...tunda hr ni...so janji kul 2.30 nak g...kali ni kite naik JKM...heheheh...kete mek tuhi....die ambik kite dulu pastu br la gerak ke alamanda....dayah dan manja [new bf..huhuhu...] da tunggu kat alamanda je...erm tak saba nak main boling ni...dah lama tak main game ni....gian tu...huhuhu....kitorang main 3 game...perghhh nak tercabut ibu jari kite ni....hehehe...tp mmg best la hr ni...kite main mmg menjadi la...3 game dpt mata 100 ke atas maaa....huhuhu....suke nya kite....heheheheh....ade kemajuan ni....biasa la...nak train utk final BKPP tak lama lg...hahahahhaha.....ruhi dtg ngn kwn die lg dua org...awek t'ganu...dan seorg lelaki...tak tau la...bf ke..pra bf...hehehe..nnt tanya ruhi la...perghh mamat tu main teror gila...asyik strike je....tension tu....ermmm..takpe...kite pun strike gak...hahahhah....dayah pun ade kemajuan...mmg teror budak ni....kite pun kalah....hehehhe...manja plk...erm....ok la...kite maafkan la die erk...sb manja ni pun bknnya sehat sgt....kaki tu br je baik eksiden..nak jugak main...jd ape2 kat kaki tu...tanggung sendiri aaaa....klu tak nak tangung sendiri..takpe dayah ade...heheheheh.....klu die sehat tu....ermmm die je la menang...tau la terror....hahahhaha...ape pun kite hr ni sonok sgt....sume enjoy...ala...saje main gitu2 je....lepas ni nak main lagi la...eheheh...so sesapa nak main boling tu...jgn lupa geina k...ok la...da takde idea nak tulis ni...mata da ngntuk la....ok la...enjoy ngn pic2 yg kite snap ni....heheheh...caucincau.....

time ni tgh tunggu ruhi pick up...biasa la..kene la snap gak...ehhehehe

ehhehe...geina la...

heheheheh..suke maaaaa.....kali ni main menjadi....sonoknyaaaaaaaaaaaaaaaa


la...knp plk ngn si dayah ni....mcm ternampak beruk je...huahuahua...
mek tuhi&geina...

dayah&geina...

ruhi&dayah....

geina&dayah&manja.....hehehehe

geina with dayah dan ruhi....

ermm...ni markah last game...111...jd la...ehheheh

ni secod game...137 tu....perghhh suke aku....heheheh..first game tak sempat nak snap...tp kite dapat 100 jatuhan pin....ok la kan...ehheheheheh

2 comments:

Nanarahman said...

TAK AJAK AKU PUN.. GERAM TAU..KAN AKU DAH KATA SMS AKU KALO JADI PERGI...

AKU MENCIK KOWANG SEMUA

geina said...

ala...jgn la majuk....mana tau ko nak g..takpe lenkali leh g lagi...jgn mara erk...alala...bucuk..bucuk...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...