02 December 2007

HandPhone Kite iLang La........isk..isk...

waaaaaaaaaaaaaaaa.....aku nak nangis gakkkk...handpone Sony Ericksson aku ilangg.....sedihnya.....adik aku la...ntah ape die igt...leh lupa letak mana hp aku tu...pastu tanya mana hp akak?leh kata...eh mana die...????dlm poket die takde...ape lg aku mengamuk....membebel-bebellll...ngn die....gerammmmm...sgt...semalam hr sabtu aku blk kmpg..aku blk kmpg kali naik bas...smpi pekan kuala selangor...adik aku da smpi...biasa la diorang ni..suke berjalan dan mcm2 la die minta ngn aku...takpe la..adik kan....smpi2 je pertama die minta pon aku satu lg tu...saje nak tgk2 gamba...aku pun bg die pegang...aku ajak die g kedai cd...nak beli cd la ni...mula2 aku da nampak die letak je pon aku tu kat atas cd2 tu....aku ckp simpan la pon akak tu...kang ilang br tau....pastu die simpan dlm poket..tgh aku belek2 cd kan...aku nampak die kuarkan pon tu...pastu aku pasan rasanya die letak kat atas meje yg ade cd2 tu...kebetulan masa tu rmi plk org yg nak beli cd....masa tu aku tak igtkan die...aku pk die da simpan kan...pastu da puas berjalan...aku ajak diorang blk...g la bus stop kat situ...sambil tunggu bas aku tanya,mana pon akak...die dah menggelabah....pon tu takde dlm poket die....ape lg aku menjerit kat situ gak...suh die cr pon aku....die pun ajak la anak buah aku g kedai cd tu blk....erm dah selamat.....klu dah t'tinggal kat situ namanya...ilang la...dah takde pon aku tu.....aku try call no. aku tu...erm dah ditutup nya pon aku....ape lg mengamuk la aku...marah die...membebel-bebel aku kat bus stop tu..lantak la org nak tgk..tgk la...geram tau....klu aku tau baik aku simpan dlm beg...selamat pon aku tu....bg die pegang die plk lalai...eeeeeeeeeee geram sgt....syg aku ngn pon tu....gamba kat situ dah la byk...ermmm....penat aku jaga...aku simpan...org nak pun aku tak nak jual...sbb syg sgt....pon tu aku beli second hand..aku beli ngn abg Naza...ermmm ilang mcm tu je....sakit ati aku...sedap aku marah2...membebel-bebel....tetiba je die nangis....tau nangis....hbs aku ni....nasib baik aku tak nangis...cuma aku geram...pon aku ilang mcm tu je...lalai sgt....klu aku simpan takdenya ilang pon aku tu....tp nak wat mcm mana...marah pun tak guna...dah ilang....sbb masa aku beli cd tu...mmg ramai budak2 mcm mat rempit tau..g kedai cd tu...tgk2 cd...pastu bla...bukannya beli cd pun...masa tu la agaknya...adik aku lalai...letak mcm tu je...ape lg...disambar nya la...eeee geram aku...sape la yg curi pon aku tu...tak selamat idup ko....gerammmmmmmmmmmm....tp....reda je la...nasib baik aku ade pon satu lg ni...ermmmm....dah tinggal satu pon aku....ermmmm..nak wat mcm mana.....da ilang....takde rezeki aku ngn pon tu....ermmm tinggal kenangan je laaaaaaaaaaaaaa.......

1 comment:

mama ranggie said...

aduhai,sabar ajelah k!ade rezki,beli lain k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...