20 March 2009

Geina Kembali....=P

kasi gamba intro cikit...nnt aku tepek byk2 erk...saba erk org2 cume...ehehhe..=P



Salam korang sume....eee...sori la...aku br nk start update...pepaham je la..aku br je msk keje..pttnya hr isnin hr tu...tp aku demam la..mc satu hr..so start msk hr selasa....ahhaha..biasa la...tk puas cuti kawen...padahal dah dua minggu aku menyepi kan...sori la...br hr ni berkesempatan..korg paham2 je la...internet kt opis aku ni...dah kembali mcm dulu...tk leh nk update...tmpt tertentu je...tkpe...insyaallah lau ade rejeki lebih..aku nk psg internet kt umah br aku nnt....ehhehe....tp umah tk dpt lg la...masih menunggu.....=(





Alhamdulilah....majlis aku hr tu berjalan lancar...w'pun cuaca tk brp bgs...tp semua nya ok...syukur alhamdulilah....tp aku ade cedih sikit la...sbb rmi kwn2 opis aku tk dpt dtg...cedih sgt2....kwn2 lain pun rmi yg tk dpt dtg last2 minit...ade yg kene keje...ade yg ade hal...tp tkpe la kan...nk wt mcm mana...apepun kpd yg dtg tu...time kasih byk2...w'pun sedih tgk rmi membe tk dpt dtg...tp dgn kehadiran korg...buat aku happy k..rasa nk ulang blk je...tp gilo ape nk ulang balik...letih siottttt...ehehhe..=P




apepun...time kasih la byk2 pd yg dtg...dan yg tinggalkan komen kt blog aku ni...apepun doakan aku bahagia selamanya dan semoga kekal ke akhir hayat kan.....korg jgn riso...gamba2 aku dlm proses...so byk tk siap lg...dlm tgn aku pun tk byk...tkpe akan aku usahakan utk tepek dlm ni k...banyak2 bersaba tau....heheheh..=P




k la...aku tk tau nk ckp ape dah...nnt aku update dr semasa ke semasa k...muahhhh..kt korg...rindu korg cume....=P

6 comments:

ayang said...

hai cik adik.. cmana dh jd bini org nih?? hehehe anyway selamat pengantin baru taw..

ina masih kt uma lama kite lagi ke?? windu r kat ina nih..

lily lotus said...

selamat pengantin baru! semoga bahagia selalu yer...

eMMe said...

zue, aku nak kasi adiah nih.....lame dah aku simpan, susah nak jumpe,
takot nak kacau ko skarang, wakakaa!!! cepat kontek aku, bila ko free, tau!!!

Lily.Lulu said...

congrats geina !!
:)

Nem0 o0h Nem0 said...

selamat pengntin br babe!

sowy tak dpt,cam biasa la aku ne keje..=(

-v-~~geina~~-v- said...

ayang

tq kak...ehhe..kt umah sewa lama tu le..umah kenangan..kekek..sama la..kite pun rindu akak gak..=)

lilylotus

thanks babe...=P

eMMe

hadiah!!..ee beshnya nk dpt hadiah la..ekkek..nnt lau free aku sms ko k..=P thanks my friend=)

Lily

cangrats too...ehheh..tq=P

nemo

thanks babe..erm tkpe..nk wt mcm mana...tkpe nnt free kite jumpa k..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...