31 March 2009

Majlis Perkahwinan Geina&Abi 6,7&8 Mac 2009..=)



Salam korang sume.....hehehe...Alhamdulilah.....Selamat aku upload gambo2 kawen aku ni...jenuh nk mengupload nya...nasib baik aki tgh dok ganti tmpt kawan aku ni...internet die leh nk update...so ape lg...aku update la laju2...ehhehe...aku nk citer pnjg mls arr...korg tgk je la gambo2 ni puas2 erk...sori la...ni je yg ade dlm tgn aku...nnt lau ade lg aku tepek lg k...gambo pun byk yg aku edit2...ye la..pki kamera biasa je...sendirik paham la...kamera yg pro tk dpt lagi..so korg tunggu k....sori lmbt nk publish kt sini...tkpe masih pengantin baru lg...tk basi lg kan..ekkeke...=P




ni bersama parent aku masa bertndg umah lelaki...=P



aku tgh baca doa...masa ni aku mekap sendiri tau..dan hasil dr pertolongan kwn baik aku nana..=P oktak..comeii kan..ehheh=P


acara nk menyuap nasi...ele..malu2 lak suami aku ni...=P


aaaauuummmm....ermm cedapnya bila si suami menyuap...ehhehe...=P



masa ni bergamba dgn kawn2 masa suami aku tentera dulu...=P



ni gamba masa kenduri kt umah aku...tema peach sebenarnya..tp last2 jd oren putih...pnjg kisahnya...lau citer mmg sakit hati la..nnt aku citer k..byk siott dugaan masa tu...mmg rasa nak lari je...last2 mcm tu byk plk masalah...tp alhamdulilah...aku dpt mengawal emosi...dan akhirnya selamat aku jd isteri abihurairah dengan sah....heheheh..=)



geina yg senyum sokmo...ehhehe...=P..gambo ni aku curik dr blog ceera...dah tu je yg ade kt aku...ehhehe..=P



ni la ceera...alhamdulilah..slmt gak die smpi umah aku..ape pun thanks ceera...=P



ni la heroin aku....diorg ni la yg byk membantu...tp skrg diorg tkde..lps je kenduri dlm seminggu adik aku ni kene pggl g Khidmat negara lak...sunyi wooo diorg ni tkde...=(



ni antara kwn ex opis aku kabinet..yg dtg....ruhinajiha..sape tk kenal..ehhehe..apepun tq ruhi..dtg gak ko ngn abe ko...=)



aku dan ceera...=)



ni la BFF aku...die la peneman aku masa nikah smpi la kt umh bertndg lelaki...tq nana..=)



ha.....ni muka aku tanpa mekap ..tomeii kan..berceri je....

after nikah bersama mas kawen..ehheh=P

aku ngn BFF aku le...=)

Mas kawen aku RM80.00 Tunaiii.....=P

hantaran dr pihak lelaki....

bilik beradu pengantin...pelamin aku terdelete la..nnt lau ade aku tepek k..

aku tk leh nk tulis byk2 arr..nnt eror..penat tau upload..k..nnt lau ade lg aku tepek k..=P

6 comments:

lily lotus said...

akhirnya! hehe...semua2 cantik especially pengantinlah ;)

ayang said...

wow cantik nokss... hehe tp xcukup r.. mau lagi byk2..sila tempek lagik kalu ada k..

Shifa said...

geina, gamba x mekap tu pegang towel nk g mandi ke? hikhik..
*double meaning*

Tny said...

Waahhh.. segak + bergaya.. sepadan korang =)

Ehh.. ko meng-amin-kan doa ke, berangan dah tu! :P Ha'ah memang berseri-seri.. Semoga korang bahagia selamanya =)

-v-~~geina~~-v- said...

LiLyLotus

ermm tu la..selamat pun..heheh...apepun..time kaceh....=)

ayang

kak ajar...tk cukup erk..saba erk...tgh dlm proses gambonya..ade nnt kite tepek byk2 erk..=P

shifa

hehhe...aah nk g mandi..sblm dimekap harus la mandi..ekkek..bkn mandi TUT..hehehe=P

Tny

time kaceh tny...hehe...wajib mengaminkan doa..tu yg bertmbh seri..kekek...apepun thanks babe..=)

Nem0 o0h Nem0 said...

serius mmg nampk ko berseri2 la,cantikk!!!

p/s : bila nk jumpa,lepax mkn sesame..? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...