08 May 2009

Miss U Cangat..=P..HappY mOthers Day..=P

Salam korang.....ermm skjp dah petang kan....rasa mcm br msk keje je..ehhehe..poyo ahh aku ni....lau blh mls nk g keje...huhu..=P





eee besshhhh sok cutii....yeye...eyeye........cukanya aku....pastu aku smbg smpi Isnin....yahoooo....=P..ermm time ni la aku nk cuti...nnt lau kwn aku si nana ni da bersalin...tkleh cuti maa...dua bulan tu kene ganti die.....lau dah tk larat atau tk sehat br la aku cuti kot....hrp2 semua berjalan lancar la....ermm dua bulan tu duk bilik Bos ni...huhuh....=P

ni lah my heroin ku..unit dan unul..hahaha...=P..tgh2 tu kwn baik dorg Fikah...ee tk sabo jumpa dak due org nih...=P

nnt mlm aku nk g KL Sentra ng abi.l...nk g ambik adik kesayangan aku le..yg g PLKN tu...my Heroin....heheheh....=P..diorg dpt cuti lima hari...nnt bln 6 br la balk terus...eee dah dua bln tk jumpa diorg...rindu banget ni....dah lama tk buli diorg...ahahhah...=P....bln depan habis la PLKN diorg...ermm tk saba nk tunggu diorg hbs PLKN tu....tiga bln tkde...bosan gila...tkde kwn nk gelak2...nk gosip2...kt kmpg...huhu...=P...nnt aku ambik diorg...sok pg br anta blk kmpg...ermm mak bapak aku kt kmpg tu pun dh rindu banget kt diorg ni...lau call je...mula la mak aku ujan...huhu...=P..cedih wooo....anak bongsu la katakan,...hahahha...=P





erm kebetulan ahad ni Hari Ibu kan..leh la wt mkn ckit2 kt kmpg..hrp akak aku pun blk la...ermm dah aku update ni...aku nk ucap kan...SELAMAT HARI IBU kt mak aku kt kmpg tu...mak la the best dlm idup aku....I LOVE U MAK...miss u always...muahhhhh....juga kpd akak aku...kak leha..dan akak2 ipar aku....SELAMAT HARI IBU....=P..love u All....muahhh..=)





Kepada Ibu2 di Malaysia ni....aku nk ucapkan Slmt hr ibu ......semoga dpt jd ibu plg the best di dunia dan di akhirat...huhuh...=P dan Slmt berhujung minggu....jumpa hr Selasa erk...nnt aku update lg....muahhh kt korg....=P

2 comments:

lily lotus said...

harap2 thn dpn u pulak dapat title 'mother' ;)

-v-~~geina~~-v- said...

Insyaallah Lily...tgh caiyok..caiyok ni..hehehe..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...