29 January 2009

BorAnG-BoRanG...=P

Ha...ni nk citer btl2 dah basi...hahahha....citer thn lepas dan thn baru ni...kan aku cuti lama masa tu....biasa la...nk uruskan bende2 yg tk settle...gamba diatas adalah salah satu urusan yg perlu aku settle kan...dah lama aku tk g Pejabat Agama Islam daerah kmpg aku ni..dulu last aku msk sini masa aku dpt masuk sekolah menengah agama masa nk msk Form 1..punya lama kau..umo nk msk 27 br nk jejak kaki kt sini..ni pun sbb aku nk kawen la kan...lau tk tkdenya masuk sini...kecualii...TUt..Tut...hahahha...jauhkan la....hehehe..=P
tujuan aku ke pejabat agama ni mesti la nk ambik borang nikah dan borang utk test HIV....masa ni yg dok temankan aku adik aku yg dua org tu le...sape lg...diorg la peneman aku di kmpg...lau bdk dua org ni tkde..tk jalan keje aku..hahah.....=P
so bila msk sini teringat la aku kenangan2 lama aku masa sekolah rendah dulu...sbb sekolah rendah agama aku dulu dkt sebelah pejabat agama ni la...teringt aku dulu g sekolah naik basikal...mmg kenangan lama la...rasa nk kembali ke alam sekolah balik je...hehehe...=P
erm nk citer pnjg2 korg buhsan lak..so layan je la gamba yg aku ambik ni erk...=P

ni le sekolah rendah agama aku dulu....aku tk msk pun..tgk dr luar je...masa aku dtg tu time cuti sekolah...so nmpk kosong je...luar mmg dah lain la..tp dlm sama je...teringt aku dulu kecik2...hehehe=P

ni le peneman setia aku...nunit@Hidayah...nunul@husnul dan adik sepupu aku NoorIzzati...

kebetulan masa aku nk g pejabat agama...pak usu aku dtg dr Melaka..saje lepak umah aku...pak usu aku ni adik mak aku...da lama die tk tido umah aku...so da kebetulan anaknya si Noor ni ade..aku ajak la sekali...

sekejap je aku ke pejabat agama tu..ambik2 borang, tanya ape yg ptt..pastu aku bla la...nk otw balik adik aku sibuk suh naik bukit...korang nak tau bukit ape....eheheh...=P

kt Kuala selangor ni popular ngn Bukit Malawati...kire tempat sejarah gak la...sape yg penah smpi kuala selangor..tau la bukit malawati ni...aku pun mmg dah lama tk naik bukit ni..sbb klu hr sabtu ahad atau cuti Umum..kereta tk leh naik bukit ni..lau nk naik kene naik keretapi yg disediakan...lau hr biasa leh naik terus....mmg byk perubahan la..dulu masa aku sekolah sll gak aku naik bukit ni..jalan kaki je tau...teror tak..mmg port lepak kitorg la...bkn stkt lepak tmpt merendek mmg popular la...tp dulu la..skrg tk leh...sbb JAIS kaco maaa...ehhehe..tp aku tk wt erk..dulu aku baik tau..tk penah dating2...hehehhe..=P

tp ketek makin byk la..ups lupa..aku pggl ketek..ketek ni lotong...hehehe...sgt la jinak korg tau...mmg ade disediakan mknn utk dibagi mkn la....kt lotong ni...tp aku tk berani la..tkt digigitnya naya je...so aku just ambik gmbr dr jauh je..tp mmg best la..sbb dpt jln2 kan..mmg da lama aku tk naik bukit malawati ni.....



ni la Makam Di Raja Kota Malawati..antara tmpt sejarah di Bukit Malawati ni...




ni antara lotong2 yg sempat aku snap...dr jauh je..kualiti gamba pun krg memuaskan..biasa la guna hp kamera..hehehhe...=P


2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

u dia
dah hambik borang nikah dah
he he he
tuk yanie ada tak 1?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

eMMe said...

huhuhuuu...sunuk nye jln2 tgk sekolah kite mase dulu2...terkenang2 je dibuatnye, ko tgh menghitung ari hee?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...