11 February 2009

Yee...Yee....Set Katil Dh Smpi...huhu..=P

bilik aku yg dah clear dr segala barang...lapang gilo....skrg utk mengecat plk..huhu=P
Salam korang sume....ermm pekabo sume...ehhehe...=P..ermm aku br msk keje hr ni...dr hr sabtu lepas smpi smlm aku cuti...sabtu smpi Isnin mmg cuti kan...smlm je aku ambik cuti utk selesaikan urusan borang yg tertangguh hr tu...Alhamdulilah...Settle sume.....=)
ermm nk citer psl set katil aku le....sukenya...sbb dah smpi hr Isnin hr tu...dr Hari sabtu hr tu aku dok la ngemas bilik aku yg akan diguna masa majlis aku nanti....penat sungguh...smpi sakit aku dibuatnya...erm biasa la..penaykit semput aku menyerang...nasib baik tk teruk...aku cpt2 mkn ubat..pastu da ok sikit...dlm keadaan semput pun aku ttp gagah kan diri utk menyiapkan bilik aku...sanggup tu...nak KAWEN punya PASAL!!..hahahha..=P
tp yg ngemas bkn la aku sorg...ni pun dibantu oleh abg ipar aku. heroin2 aku dan adik aku...heheheh....dah settle dlm bilik tu, aku smbg mengecat plk...jgn tk caya..first time aku mengecat nih..nk nmpk cantik kan..baik aku wt sendiri...hrp kan yg lain..mmg tak siap2 la...eheheh..=P
tp tk la spro yg tukang cat buat kan...dah nama first time..so ala kadar je la..janji nmpk cantik...cat kali ni aku pilih warne PINK..hehehe..tp seakan2 peach la...ermm lantak la..warne apepun janji siap sblm set katil aku smpi...ehheheh...=P
Alhamdulilah...semuanya settle....set katil yg aku tempah pun dah smpi...bila dah letak semuanya..eeee cantik sungguh rasanya bilik aku ni...mmg excited gile ah...mlm tu jugak aku rasmikan bilik aku tu....tido sorg2 kotau....lena GILA>.hahahahah..=P
so ade la gamba sikit yg aku snap...nk ambik byk2 tk surprise la kan...so ade sikit ni..korang layan je la erk....hehehe..=P
tara....da siap pun...masa ni set katil aku da smpi...bila dah letak sume..mmg beshh gilo..ehheh..=P..erm tgk la adik aku tu..posing maut nmpk...hahhaha,,.=P
ni Almari dr set katil yg aku ambik...ok la kan..ehheh..=P

4 comments:

~ gyena~ said...

nanti bawa set tu dtg ptrajaya ke akak ooii?

-v-~~geina~~-v- said...

ermm tgk keadaan la..x tau lg...rasanya tk kot...heheh..=P

mrssham said...

wahhh beshnye dpt set baru....

En. Ajoi said...

wah.. set katil baru .. best nie.. ehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...