14 July 2009

Jawab Tag!!

Salam korang....ermm hr ni aku nk jawab tag lak....ade org bagi so tetiba rajin nk balas...ehhehe...korg layan k...yg kene tag dr aku tu...jgn lupa buat lak..ehhehe=P
1. Apakah perasaan anda sekarang?(,")
sekrg aku rasa penat sgt...bdn tk brp sehat la...weng..weng kepala ni...ermm dh tk thn duk bilik bos aku ni...PA bos lak cuti...so semua keje aku kene wat...oh..letih sgt2.....oh Nana....cpt la msk keje....=P
2. Saya nak makan?(,")
ermm tk tau nk mkn ape...bila pk nk mkn sesuatu..aku rasa nk muntah...jadi tk lalu...so tk tau nk mkn ape......sian kan aku...=(
3. Saya tak suka?(,")
org yg suke jaga tepi kain org, kecoh2, gedik2, berlagak mcm bagus sgt...mengkhianati kwn sendiri dan tk jujur..
4. Impian saya?(,")
Alhamdulilah...semua impian yg aku impikan byk dah terlaksana..ade ckit2 je lg..tu kene usaha lebih gigih lagi...impian yang bakal aku terima Insyaallah...tk lama lagi nk jd Ibu...eee..mcm tk caya je kan....insyaallah aku akan cuba yg terbaik utk jadi ibu dan isteri pada famili aku...aminnn..=)
5. haiwan yg saya tak suka?(,")
herm...off sure yg x halal..hehhehe..(sama jawapan yg bg tag kt aku..ehheh..=P)
6. Saya harapkan?(,")
Semoga life aku lepas kawen ni bertambah ceria dan bahagia...dan diharpkan famili yg aku bina ini kekal ke akhir hayat dan cuba jadi yg terbaik sebgi isteri kpd suami aku dan ibu kpd bakal anak yg dilahirkan...serta sentiasa ceria walau ape pun rintangan...Insyaallah.....amin...=)
7. Jika boleh putarkan masa?(,")
nk ulang balik masa aku darjah enam...antara kenangan plg best la...sbb kwn2 aku time tu mmg besh gilo...cikgu pun besh...korg nk tau sbb ape..sbb masa tu kwn2 aku semua lelaki..tkde pompuan..bdk2 pompuan bengang je ngn aku..sbb dak laki suke carik aku...ahhahaha...=P
8. Saya pada 10 tahun akan datang?(,")
ermm tk tau la kan...lau pnjg umo ade la...dan hrp2 masa tu famili aku bahagia dan ceria..ehheh=P
9. Handphone saya adalah sebuah?(,")
biasa2 je...janji leh call dan sms yg penting leh ambik gambo aku nmpk cantik..ahhaha=P....nk beli yg latest tkdop rezeki lg...nnt lau ade rejeki lebih..nk tukar la..itu pun klu suami aku ijin kan...huhu...=P
10. Saya pernah bercinta sebanyak?(,")
ermm dh lupa la...tp cinta pertama dan terakhir adalah suami aku...ahhahah..=P
11. Kawan-kawan saya?(,")
semoga hubungan aku ngn kwn2 aku kekal selamanya...korg lau nk g jimba2 jgn lupa aku erk...=P
12. Pernah dikhianati?(,")
ermm pernah kott...sakit tu mmg sakit la...cuma aku ni tk suka serang je...sabo je..tp lau dh byk kali die buat...mmg nk kene la...sbb prinsip aku satu je..biar la org buat aku..janji aku tk buat org...sbb yg kene kan kite tu akan dpt balasannya blk...tu je doa aku...p lau dh melampau..mmg pancung laaaa....=$
13. Apa yang hendak anda lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?(,")
berdoa je la..sbb ape yg die buat kt kite akan dibalas balik oleh yg maha esa.....=)
14. Senaraikan 8 orang untuk di tag?
nak tag sape erk.....ermmm...
1-NanaRahman (yg nk msk keje m.depan..ehhehe)
2- ceeramoon yang makin cantik..ehhehe=P
3-Emme ex kabinet
4-puan Lilylotus
5-Cik linda kwn ceera...
6-Cik nemo kwn ceera gak
sori aku bg kt 6 org je la erk...rasa2 yg lain tu nk wat gak...sila la..dialu2kan...yg tertera nama tu..buat la erk..heheh=P

4 comments:

Amna Faqiha said...

salam ziarah

"Double F" said...

baru nk tinggalkan... kalo gi jimba2

-v-~~geina~~-v- said...

salam ziarah amna...

sll la jenguk sini ye..
tq..=P


aida..

ala...jgn la gitu..tk baik tau..nnt akak kecik ati...nangis nnt...hhhahahah...=P

lily lotus said...

wuhuuu...terkena sudah!

anyway, lily dah tukar blog baru,
update ekk ;)

http://myrillys.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...