24 May 2012

Selesa Doooo =D

salam...

ape kaba korg...hikhik...

br sempat nk update...jgn mara erk....=D

nk citer kejadian 2 minggu lepas....kecoh kt FB, twitter, blog psl expo Mom& Baby 2012....so aku pun menyibuk la jgk....

peram lama da...tp nk citer jgk...hikhik...

aku p sana sbb aku dpt tau mamy poko ade sale gile2...

ape lg terjah la.....





penat pujuk en.Abi...akhirnya berjaya jgk aku ke sana...ala...bkn nya jauh pon...kt MId Valley je....dtg semata2 nk beli pampers je pon....sbb sale kan...lau beli hrga asal mahaiiii...den tk mampu...waaaa over tk mampu erk...


eh btl ape...mhl kot mamypoko nih...zafran pki PETPET ngn DRYPERS je...jimat...hikhik...aku beli mamy poko yg jenis pants punya...ala pki mcm ala2 suar...just sarung je...ko tau je la budak tecik tu punya susah pki pampers...kdg2 angin die dtg berkejar2 aku nk pkikan die pampers...


erghhhh...GERAM!..nasib la ko ni anak aku....sabo je lah....hahaha =D

maka dgn itu lah aku beli pampers MamyPoko Pants Extra Soft Fit ni...senang nk pki...sarung je....dan zafran sgt selesa bila aku pkikan MamyPoko Pants ni....bila penuh koyak dan buang...lps tu cuci ckit kasik sarung balik...

tk pyh ko nk suh die baring2...smbl dgr die menjerit tak nak...tak nak....


akui beli yg saiz L...la...sbb zafran pun da besar kan...kang beli saiz kecik tk selesa plk....aku ambik 2 beg....

yg dtg mmg rmi lah...berlaga2 bila berjalan...mmg rmi ahhh...ngn yg preggie..yg bwk stroller...mcm2 ragam la...




ko tgk la...betapa ramainya....ni belah tgh tau..ko tk msk belah dalam tu...lg ramai...aku smpi2 MV pon parking semua penoh...sabo je lah...dpt parking msk2 je pon rminya manusia...smpi escalator tu penuh org...tkde ruang....mcm2 event la time tu...tu pasai rmi sgt org....

dh beli MamyPoko..jln2 ke booth yg ade kt expo...pastu kitorg balik....sbb rmi sgt..berlaga-laga....en.Abi  pun dh naik rimas.....hahahha




sebelum kite balik bg budak tecik ni  layan kete batman...ade 4 kali aku mskkan duit dlm kete tuh....kayo kete batman nih...hahahha

tkpo lah...utk anak...hikhikhik... =D



tu lah citer nya....dtg beli pampers je pon....hikhik...

tp mmg best lah pki mamypoko pants extra soft fit ni...selesa aku tgk si zafran ni pki...dan tk bocor pon...mmg best...mmg ptt la harganya...mampu ngn tk mampu je...hikhik...

ade rejeki lebih leh la beli MamyPoko Pants Extra Soft Fit ni...

tk Rugi....=D



notakaki: sori arrr..tk sempat nk update psl kain cotton tu...keje aku ni cemburu je...hakhak...nnt sempat aku tepek k.

1 comment:

Nigina said...

akak dah pergi dpt doorgift sikit punya banyak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...