28 January 2008

Aktiviti cuti Thaipusam Day...huhuhu


tara....ni la kete viva kite...hehehheh cute tak...??mcm tuannya kan..kekekeke...

aksi di tmn bwh masjid putrajaya...eheheheh


posing je aku ni....hehehhe...ok ape...cute kan...

ni la best friend aku....nana....ehheheh...
semekom sume....hehehhe....sori la...aku br nak update la...biasa la..cuti weekend lepas aku lik kmpg la....so br ari ni aku dpt upadate....ok la...aku tk tau nak tulis ape...ni antara aktiviti aku masa cuti thaipusam ari tu.....pg2 aku bersiap nak g the mines...nak btlkan hp aku yg sengal tu...hisss...time mcm ni la die nak rosak..tension btl...lepas anta hp...aku ngn membe umah aku nana g makan....lepas mkn terus blk ptrjy....ape lg....bkn blk umah terus...tp merayau la kat ptrjy tu....heheheheh....dpt la aku snap pic kat masjid ptrjy....saje...lima thn aku duk sini br la nak ambik gamba kt masjid ptrjy ni.....heheheheh....pic kt atas tu anta pic2 yg dpt aku snap...jadi la....dr takde kan....erm k la...enjoy la ngn pic yg aku upload ni....aku da ngntuk ni...nak tido la...esok aku update lg citer yg bersmbg belah ptg plk erk....hehehehhe...caucincau....

2 comments:

mama ranggie said...

sekarang rajin update yer!

mcm tulah...

@>---~geina~---<@ said...

hehhe..mesti la mama ranggie...nnt kene bahan klu tk update...huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...