16 June 2008

KenduRi k@w3N...{2}

aku mesti la wajib posing kan...mana leh tkde gamba aku..hehehehe..=P

Salam U all....aku tk tau nak update ape....ni antara aktiviti aku masa sabtu lepas...aku g melaka...umah pakcik aku....kali ni blh lelaki plk wt kenduri...hr tu aku mengiring ke umah prmpn...dkt je ngn umah aku kt kmpg tu..kali ni kene g belah melaka lak...aku g ngn abg aku...alhamdulilah..akhirnya aku berjaya drive dr melaka ke ptrjy...kira plg jauh la aku drive...heheheh....masa g aku suh abg aku drive...time balik br aku drive....alhamduliah....selamat pegi dan selamat sampai.....kenduri pun berjalan lancar....tahniah la kat pakcik aku ni...dpt menantu yg kedua....ehhee....erm mmg rmi la yg dtg....sume sedara-mara aku dr jauh dtg....time ni la nak berkumpul dan berjumpa...klu tk tkde la...ehhehe...mmg best la...ade je benda yg disakatkan....hahahha..mmg kelaka.....tp masa ni mak ngn bapak aku kejap je....ptg kul 2 tu diorg trs ke JOhor....blk kmpg bapak aku....da lama bapak aku tk tgk akaknya kt bt pahat johor....dah dkt kan dr melaka...alang2 trs la g sana.....erm yg anak2 die ni la yg duk berkmpg kt umah pakcik aku ni....ptg dlm kul 4 br la on the way blk ke ptrjy.....heheheh....erm so aku ucapkan tahniah la kt sepupu aku ni...Ijam dan Linda....semoga kekal ke akhir hayat...korg doakan jodoh aku cpt2 erk...tp plg tk best klu jumpa sedara-mara ni kan...mesti kene jawab soalan...."ko ni bila lg???dah ade ke blm..???klu tkde leh tlg carikan???" ermm busan doll aku nak jawab soalan tu....ala...ade jodoh nnt kawen la kan..korg doakan aku semoga ditemukan jodoh cpt2 erk......hehehehhe=P..k la..hope enjoyyy...caucincau...=P=P=)

anak2 sepupu aku...kire anak buah aku la kan....ni sepruh je tau..ade rmi lg...tk larat nak snap...heheheh...=P

gelagat abg aku. akak aku dan akak sepupu aku....heheheh

aku gn anak buah aku...~Nurul Fatin~

aku le sape lg...huhuh...sblh tu abg aku ngn sepupu aku arul....

ni antara gamba2 pengantin....yg sempat aku snap...candid pun aku tempek gak..kekeek..=P

ni antara gelagat sedara-mara aku...hehehe...sonok bercerita...ye la time ni la nk jumpa sume sedara...klu tkde kenduri ni...tkde la jumpa....kire mcm gathering famili aku le....hehehe....=)
adik sepupu aku [adik pengantin lelaki]...sian die jd penanggah...heheheh


alamak....kt si ni pun ade pesilat sesat la..huhuhuhu...=P

2 comments:

JD-Kiss said...

samat penangantin baru utk pakcik geina..hehe..

smoga berbahgia ke akhir hayat.. :)


p/s: u bile lak cik giena,,?

@>---~geina~---<@ said...

time kasih jd...
bkn pakcik geina la..
sepupu geina...hhehe...

geina bila???
ermm nth la..
leh crkan calon utk geina?..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...