23 July 2008

ResTor@n Per@nT@u...

pose manja dr aku..hahahha....mesti la wajib pic aku ade...mana leh tkde...hahahah..jgn busan k....=P

Salam u All....aku klu tgh rajin nk update...mmg berturut2 le updatenya...heheeh..jgn mara erk...mesti korg suka kan...sbb da berupdate...best sikit bila ke blog aku kan...ehehheh...=P..erm kali ni aku nak citer pasal mkn2 kt restoran Perantau di Sg. Ramal Bangi...sape yg penah pegi tu tau la ape yg sepcial kt sini...ala....mcm restoran biasa gak...mknn ala2 kmpg...yg special nya kt sini ade ayam grg kmpg speacial....tu pasal rmi yg dtg kt sini..sbb ayam kmpg kan..skrg ni kan byk ayam bodo je...[ayam daging].eheheh...unit aku yg buat mkn2 ni...sbb nak raikan akak kt opis aku tu dpt tukar ke KPM...die naik pangkat jd kerani...so pegawai aku pun ajak la wt mkn2...hanya staff prmpn je yg join...lelaki kitorg tk ajak..hahahha..sian diorg kan...heheheh.....tk la rmi sgt staff prmpn kt unit aku ni..ade dlm 15 org je...klu satu bhgn...mmg rmi la...hehehe...aku g mkn2 ni time lunch...mmg rmi la yg dtg ke restoran ni...kebanyakannya org keje gomen yg dtg...aku penah g restoran ni..tp time ptg...upanya time lunch rmi gila...hehhhe...nnt bebila aku nak ajak geng aku kt opis aku la...nana, aida..kite mkn kt sini nak???hehehhe....erm k la...kt bwh ni antara pic yg sempat aku snap...hope korg enjoy la erk..hehehhe...

blh kiri tu pegawai aku ngn pa bos aku..Puan Zarena, kak fazilah dan kak Yazidah...kebetulan diorg ni pki bj wrna sama..green...hehehhe

yg bwh lak adik2 aku kt unit J tu...comei2 belaka..dpn ni zai...available lg..sape yg nk kenal ngn die..komen kt kt aku erk..heheh..yg tgh tu da tk available..br je kawen...yg ujung tu not available gak...comingg soon nk kawen da...hehheheh...=P


ni la MAk kitorg kt unit tu....hehehhe...ngn Kak long..hehheh=P..tu la CC aku ngn Pegawai aku...kak ti dan Puan Nurul...=)

ni antara yg ikut sekali hr tu...akak yg kitorg raikan yg kt tgh tu...tudung putih...gamba die tkde la..sbb susah bebenau aku nak snap gamba akak ni...


hehheheh...ni la ayam grg kampung special kt situ...sedap gak...lembut je...heheh...smpi licin aku mkn....tggl tulang sahaja...hahhahhaha..=P

4 comments:

mrssham said...

bla arrr

-v-~~geina~~-v- said...

mrssham - ala...jgn la majuk..nnt kite g sana sama2 erk...hehehe..=P

eMMe said...

hye ms v geina, aku tau tempat tu, tempat peberet tuuu...mmg sodap kan lauk2 dia, sekali skale tukar selere, satu lagi tempat, ko patot try kat pondok polis Datu Abu Bakar Baginda, pekene sup dia, perghhh...slurrrpyyy...

-v-~~geina~~-v- said...

ermie - erm mmg sedap mE..itu pun diorg yg ajak aku..klu tk aku tk tau kt situ mknn die sdp2..heheheh...erm ye ke..kt mana tu..area mana?nnt ko bawa aku g sana erk...leh melantak ckp2...hahahha..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...