03 November 2008

BaLaS TaG!!..=P

Tag ni berkenaan tentang Breast Cancer Awareness month, Kalau nak tau lebih lanjut uols boleh klik kat sini atau gambar diatas...



Salam korang...ni aku nk bls tag dr cik ceera....heheheh=P..tag kali ni mengenai Breast!!..hahaha...=)..korg tau kan pembunuh wanita ada lah breast cancer..so jaga lah breast anda sebaik2nya...ehhehe...aku pun sbnrnya tk pernah check breast..urut2 sendiri ade la...ahhaha..URUT2!!..urut sendiri k..bkn org urutkan...=&..klu nk org urutkan tunggu bakal suami aku nnt..hahahhaha...=P..teringin gak nak cek kt hospital..tp takut la...kene raba kang..naya je...tp tkkan doktor nk wt mcm tu...ehhehhe....tp klu perlu check, la check erk...utk persediaan awal...aku pun igt nk check gak la..huhu...

ok la...aku nk tag korg lak...sape yg kena....mari kite tgk...ehehheh=P


yanieputrajaya
wanie aloq staq
pearlej
Lilylotus
Nanarahman
Ermie
Roses

Ok, jgn lupa...buat erkkk. caucincauu...

3 comments:

lily lotus said...

oo terkena sudah :D
nnti acik wat yer...

Ceera said...

rajin, buat pun tag aku..

rosesrosz said...

..Ade tag tuk c's. Sila amik ya :)

tQ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...