25 November 2008

Tak Sehat....huhu..=P

muka menahan sakit time ni...tk leh bla la muka aku mcm ni...serius nk mampos....hahahha...=P



Korang nk tau tk kenapa aku lmbt nk update...senyap je seminggu yg lepas kan...aku sakit maaa....balik je dr Bentong ahad lepas aku diserang sakit perut dan sakit belakang...Isnin tu aku EL...mmg da tk larat...pastu seminggu aku menderita sakit belakang dan pinggang....tp aku tk g klinik pun...Insyaallah tkde ape la kan....malas arr aku nk g...klu g klinik kerajaan mesti lmbt gila...baik aku tahan je...sakit2 pun aku kuat kan body aku utk g kerja....u see...pekerja contoh ni...hahahhaha....=P..POYO je..tp alhamdulilah...hr ni sakit aku tu da ok...hrp2 ok la kan..jgn jd balik dah la...biasa la umo makin meningkat ni..mcm2 penyakit....erm so jaga la kesihatan anda ye...heheheh.....masa aku sakit hr tu...jln pun mcm org aper je...smpi membe opis aku tego cr aku jln mcm org da sarat mengandung...huhuh.....tp mmg ye nk wt mcm mana..da tulang pingang ke punggung aku sakit...tk leh nk jln tegak...so thn je la teguran itu...Alhamdulilah...skrg da ok...hrp2 jgn jd lg la....mmg sakit gila....agak2 korang efek tk akan dtg klu aku tk g check up ngn DOKTOR?????......

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

geina...

eleh..tanya jer lebih..bila orang ajak jumpa..bz la..balik lambat la..hehehhe....yanie ok jer..bila? calling2 k...


tak sihat ek...MAKAN OBAT oke....

-v-~~geina~~-v- said...

yanie...

hehehe..jgn la kata begitu whai sahabat ku..eehehhe...erm tu la..time yanie ajak geina ade hal..time geina ajak yanie..yanie plk bz...nk wt mcm mano....tkpe nnt ape2 hal geina sms k...

jom la kite wt gathering...jumpa ramai2 lg syokkk...ehhe=P

mama fatini said...

bukan cam org sarat mengandung tp baru lepas pantang terkangkang2 je hehee

lily lotus said...

ishk..better gi check up kot ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...