24 November 2008

Bukit Tinggi!!..=P


slh satu bgnn yg ade kt Bukit tinggi...=P


Salam korang...sori arr...hr tu aku ckp nk uodate laju2 kan...tp tk sempat arr...biasa la...nk guna internet kt opis ni terhad....pepaham je la....so aku nk citer pnjg pun mesti busan kan..korang layan gamba je la erk....hope enjoyy.....heheheh=)=P



Dak khairi ngn badut yg kelaka.....erm bajet ensem la tu...hahahha=P



cantikkan!!..tp kureng la bg aku klu nk bercuti kt Bukit Tinggi ni...klu just jln2 kejap leh la...nk honeymoon pun mcm tk syok...sbb mknn kt sini mcm tk leh mkn je...tp klu korg tk tau la kan..lain org lain seleranya....ehhehehe=P..bg aku ok la....



Khairi dan kak najihah...budak yg penuh skandal....hahahahha!!..jgn mare...aku tk tau nk komen ape psl diorg ni...asal Bahagia sudah...=P


dua awek cun bersama pakwe yg hencem..ni la hafiz...single dan available..sape2 nk berkenalan ngn hafiz ni...soksek..soksek..ngn aku erk...leh aku kenalkan....dan sorg lg tu zaiton...tu single but not AVAILABLE!!..ade paham..heheh=P


sape ni???aku le...tuan punya blog...sesekali bg gamba penuh...hahaaha...chubby kan....huhu=P


ni antara kwn2 aku yg g bukit tinggi..kitorg ni dr bentong...g umah membe aku kawen...blk tu menyinggah la Bukit Tinggi ni...aku tumpang org...so ikut je la...merasa la jugak ke bukit tinggi ni...first time tau aku dtg...ehhehe=P


aku dan Zai..=P
Khairi dan Badut...ape bende nth yg dibincangnya...bajet lawak la tu...hahah=P
rizal dan hafiz..jejaka K-B-Net...Single&Available!!
geina dan khairi...dak khairi ni mmg suka tau bila bergambo wt mcm ni..bajet encem la tu...hahahha..=P..die ni opis mate aku...kerani...umo muda lg..br 23.kire mcm adik la...orgnya suke cenyum...bajet kacak la tu...hahhaha=P...TAPI..aku tk tau die single & available ke TIDAK..tanya sendiri la erk...=P
geina dan Zai..
kak jihah, zai, geina dan kak shidah..

3 comments:

mama fatini said...

yahhh.. budak 2 org mmg penuh ngan skandal wahwahwahhhh

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer..mcm kat ober the sea....heheheh

-v-~~geina~~-v- said...

mama fatini

erm skandal ke tk...tk kisah la aida..janji dua2 bujang...jgn kaco suami/isteri org sudah...ehheheh=P

yanie..

erm best jugak la..sbb tmpt die ala2 kt perancis gitu..tkleh nk g ober the sea..ala2..klon pun jd la..ehhehe=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...