05 February 2008

Aktiviti Hari Ahad Pulak...huhuhuh







ermm.....aktiviti aku hr ahad lepas ialah pttnya time aku rest...ye la...penat dr hr khamis hr tu...tk ilang lg....khamis aku keje smpi ke pagi...jumaat plk...merayap....kekekek...sabtu aku kursus...so hr ahad..rest la....ermmmm...tp hakikatnya tu adalah angan semata2....huhuhu....sabtu mlm tu aku blk lmbt....so ape lagi...pulun tido habis-habisan....heheheh...tp....sekejap je...sbb tgh hari aku dah janji ngn membe2 opis aku nak g kenduri anak kak mas....so tgh hr aku bersiap la ke sana...nasib la umah kak mas ni dekat je...dlm putrajaya gak...kt presint 8...erm sori la...aku tk sempat nak snap gamba pengantin la....gamba aku ngn membe opis aku je....tu pun tk byk....janji ade...kekekek...aku ngn membe aku g satu kete je....sng...nak parking nnt susah....sampai2 je...ape lagi...mkn la...kekekek....aku mmg lapa....dr pg td tk makan...heheheh...sambil mkn sambil bergosip la...biasa la aku ngn membe opis aku ni...pantang berjumpa...nak bergosip je...hahahahha.....hbs mkn bergamba kejap....pastu terus jumpa tuan umah pengantin....iaitu kak mas....erm slm smbl becek..dan dpt la ole2 dr pengantin....lps tu ape lg balik la....heheheh..kejap je pegi...dlm masa 45 minit je...da smpi umah....smpi je umah...membe umah plk ajak g tgk wayang...nak sgt tgk citer the rock...the game plan...erm aku da tgk sbnrnya citer tu...ngn membe opis aku....tp disebabkan citer tu mmg best gila....aku ikut je la diorg....lg2 heronya mmg aku minat gila...sape lg klu bukan THE ROCK...heheheheh...tk busan tgk citer ni....rugi ooo tk tgk....hahahha....msk kali kedua aku tgk wyg citer yg sama....heheheh....sempat la aku bergamba kt poster THE ROCK...eee suka aku....heheheh...erm ok la...tu je la aktiviti aku minggu lepas.....penuh..padat...dan sungguh memenatkan.....janji HAPPY....kekekekke..k la...enjoy la pic yg aku snap masa tu...sikit pun jd la....janji ade...k la...caucincauuuuu............................

5 comments:

mama ranggie said...

lama betui mama x g tgk wayang dah...

@>---~geina~---<@ said...

erm ye ke mama ranggie...ajak la husband..llu husband tk nak temankan..tkpe nnt g ngn geina erk..geina leh temankan..heheheh....

viruspadu said...

suke gosip minah ni yer hiks

meh la kita gosip dua... erm gosip ape ek lalalala

@>---~geina~---<@ said...

hehheeh...tau tkpe..meh le kak kite bergosip...ape2 je..akak mula dulu...kekekke...sakit akak dah ok?

viruspadu said...

ok sudah, tunggu bulan depan plak, ngeri tauuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...