12 February 2008

Balas Tag...huhuhuh

Telah di tag dari Puan Nanarahman

Terma dan Syarat:

1. Tiada link LUCAH, bersih suci, disahkan halal oleh JAWI.

2. 5 link sahaja yg dibenarkan.

3. Tuju ke lima orang lain.

4. Link-kan semula ke org yg meng-tag anda.

5. Pastikan Link anda bernyawa.

(i) meebo.com laman web meebo ni pengganti kepada Yahoo Messenger utk aku bergosip dan berborak di opis bersama2 diorg...pepaham je la sape...kekekek...

(ii) Myspace.com mmg aku tiap2 hari buka myspace..rasa lain klu tk jenguk myspace...suke tgk komen yg diorg bg...huhuhuh

(iii) Blog pun sama...hari2 kene jenguk...utk update dan nak tau perkembangan membe2 dlm blog

(iv) Friendster dulu aku jrg buka friendster aku ni....setahun yg lepas aku aktif balik...so hari2 la jenguk....hehehehhe....

(v) Yahoo.com mcm biasa la...klu dah yahoo cek email le...carian..dan mcm2 lg la...

so dah Tamat! aku tk tau nak tag sape....so sesape je la erk..w'pun nak lima org je..tp aku tk kisah..lebih pun tkpe...yg msk blog aku ni kene la bls tag aku ni k...jgn tk bls lak...sedih aku nnt...hehehehhe...ok la...enjoy....caucincau...

3 comments:

green apple said...

masuk ni dah 4 blog aku baca entry yg sama. bagus la korang, sgt rajin.

@>---~geina~---<@ said...

hehehe...biasa la kak diana..tgh rajin update blog..kikiki...

viruspadu said...

hehehehe...

ye ye sgt rajin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...