25 February 2008

Jalan2 cr ketenangan....kekekkeke






hai u all....heheeh...hari ini aku nak update gila2 blog ni...klu tak bersarang nnt...kekkeke....ni aktiviti aku hr ahad lak....biasa la....ngn dak2 umah ni...mesti nak berjalan je....mula2 aku g mkn kat serdang....lepas tu rushing g sunway piramid...tujuan aku kesana mulanya nak cari takoyaki...tp sedihnya...kedai tu da tkde la...skrg sunway piramid dah lain...penat pusing2 kat sana...kempunan aku tau...tkpe la...nnt aku nak cr kat mid valley lak....erm dah puas pusing membe aku ajak tgk wayang cite CJ7...mmg best citer die kelaka...nak akhir2 kan sedih sgt....menangis aku dibuatnya...tiba2 mengalir air mata ku...huahuahua...heheheh....mmg penat la pusing sunway piramid ni...tu pun tk khatam tau...separuh je....da penat ape lg balik la....nasib jln tk jem..kekekek....erm kt atas tu antara pic2 yg sempat aku snap ngn membe umah aku....hope korg enjoy k....k la...nnt klu ade citer terbaru lg aku update k....caucincau......

6 comments:

Ceera said...

memang penat kan jalan kat sunway piramid, dah besor la katakan...

huhu.. kita mana2 pun cepat penat sangat, ngada2 tau kaki nie...

viruspadu said...

cari ketenagangan katanya

keh keh keh

kelakar la plak membacanya

@>---~geina~---<@ said...

kak viruspadu - heheh..bukan cr ketenangan kak cr kepenatan..kikiki....

ceera - erm mmg penat...tak hbs pusing tu lg..klu habis pengsan agaknya..hehehhe...nnt nak smbg jln ngn ceera la plk..heheh...

mama ranggie said...

ramai kata citer tu sedap ek?

mama tggu kuar cd lah...

Tny said...

Hi Geina..
Waahh bejalan sakan dia... errmm syiok sungguh ke citer CJ7 tu? Aik?! Sensetip gak huh..leh tangkap leleh! hehehehe :)

@>---~geina~---<@ said...

mama ranggie - erm mmg best mama...rugi klu tk tgk..ehheheh

tny - heheh..biasa la...da ade transpot ni panjang le langkah..heheheh...erm tau tkpe..mmg syok..nak wt mcm mana..nampak geina happy tp sensitif tau..ehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...