16 March 2008

Event Paling Beshhhh....

Salam u all....hhehehe..sori la...br nak update....bz la....ngn keje...ngn bisness....heheheh...bz mcm mengalahkan PM plk aku ni....kekekke....start smlm aku da standby keje....on call dr opis kene la aku g keje...ni smbl tunggu pggln dr opis je ni...ermmm....hope jgn la diorg pggl...biarlan esok je buat....klu die call 2 ke 3 pg ni...silap2 aku tak sedar lak krg....ermmmmm...

ok la...nak citer psl smlm ngn hr ni...smlm pg aku keje...ckp nak dtg kul 11 pagi...tp aku dtg kul 12 tgh hr...aci tak...kekekke...membe opis aku bengang je...siap sms kata nak dtg...cuma lmbt je...klu aku kata nak dtg aku mesti dtg punya la...hehehheh....aku keje sekejap je...dlm kul 3 tu aku blk....sbb aku da janji ngn bestfriend aku si nana nk g shopping cikit2..hehehhe....biasa la...esoknya nak g event mesti la kene profesional sikit kan...hehehehe....erm aku jln2 beli brg kt JUSCO Balakong...erm mmg sale gila oooo kt jusco...tp byk brg yg aku cr takde la....tension je....da brg yg aku nak tu tkde ape lg...rushing g the mines lak....hahahhaha.....jln sakan aku....tkpe membe aku yg drive...sll aku je..kali ni bior die lak...hahhahah...tp hampa sungguh aku...brg yg aku nak tu tkde gak...tp tkpe..aku manyak syoookkk oooo....sbb aku beli dua pasang kasut sekali gus.......hhahahha....suka aku.....tkpe la brg yg satu lg tu nnt je la aku cr...igt nak cr kat S.alam la...kt sana byk dan murah...hahahhaha....da dpt ape yg aku nak..aku ngn nana trs balik...penat wooooo....esok nk kene bgn pg sbb nak g event kt PICC putrajaya....huhuhu....

Jam 6.15 pg tadi si nana kejut kan aku....nasib la nana ni kejut...klu tk kejut tk bgn aku....da set alarm hp pun tk sedar....huhuhu...dahsyat sungguh aku ni...blh lak tk sedor...letih sgt...tu pasai tk sedor....kekekke....erm biasa la pompuan...mekap mesti la lama kan....janji ngn membe lain kul 7 tp aku dtg kul 7.30 pg...hahaha...nasib diorg tk mrh...hehhehe...perghhh....sekali smpi PICC org punya la ramai...ade la dlm 3,000 org....huhuhu...mcm ade anugerah berprestij je...padahal event je...event ape yg aku pegi ni?hehehe...nnt la aku story erk...tp mmg best...mmg happening...dan manyakkkkk syiookkkkk oooooo.....hehehehhehe....aku rasa mcm bertuah dpt g event ni...byk ilmu yg aku dpt....kesimpulannya mmg besshhhhh..hehhehe....wlpn penat...letih. tp aku puas ooooo.....hehehhe...ermm ok la...dh ngntuk arr....nak tido...nnt story2 lg erk....pic tkde la...tk sempat nak snap...kamera plk tkde bateri...tension je...nnt la minta ngn membe...dpt je aku tepek kt sini erk...kekekke..ok la...caucincau.....

4 comments:

Ceera said...

best nye soping moping, kat jusco sale eks, yeke???

@>---~geina~---<@ said...

erm leh la ceera...klu shopping ngn ko lg havoc aku rasa..kekekek...aah tgh sale maaa...iye...knp?tak percaya ka?heheh

viruspadu said...

set alarm pun x sedo lg yer

kalu ada kat sebelah ni harus la sy geletek ketiak mucuk nya itu hihihihihih

@>---~geina~---<@ said...

erm tu la..tido mati btl sy ni kak...kekekkek..akak...ketiak sy sentiasa wangi la...tkkan gelinya..heheheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...