12 March 2008

TgK mEmBe K@wEn




Pasangan Pengantin...Semoga Kekal Ke Akhir Hayat....



Salam U all...erm ni aku nak citer aktiviti hr ahad hr tu....ermmm aku konvoi reramai ngn membe opis aku ke Kenduri Kawen slh seorg membe opis aku...Azreen Hamyra dan Hairul..umah die dkt ngn kmpg aku...kmpg aku kuala Selangor..si Azreen ni plk kat Sekinchan..klu g dr Putrajaya mmg jauh la...perjalanan dkt dua jam...tp aku da biasa la...mmg jln aku klu blk kmpg...membe2 aku ni plk first time nak ke sana...diorg rasa perjalanan tu jauh je...tp bg aku biasa je la...aku dr ptrjy bertolak kul 11.30 pagi..smpi sana lg 15 minit nak kul 2 la...kire lewat smpi...sbb pengantin bersanding kul 12 tgh hr..tk kisah la..janji semua sampai dgn selamat....nasib la rumah si azreen ni tepi jln...tk susah la nak cr..klu la msk dalam umah die lg lewat kitorg smpi...aku mmg le org sana...tp alamat die tu aku tk cam mana satu...tp nak kesana tu leh la kan....janji smpi umh yg btl...jgn smpi umh org lain sudah le...kekekek......mmg lawo la si azreen ni bila naik pelamin...berseri muka die...aku hrp die berbahagia sehingga ke anak cucu di samping suami tersayang.....erm membe aku ni da kawen...aku ni plk bila lagi...erm tgk je la org bersanding...kekekekek.....sesape yg sudi nak crkan calon utk aku tu..silakan la ye....(kekeke..sempat lg wt iklan erk...huhuhu)dah puas bergamba ngn pengantin aku ngn membe lain pun bertolak la balik....tp aku tk terus blk ptrjy...alang2 da smpi sana kan..harus la menyinggah umh aku kt kmpg tu...jadi la w'pn sekejap...janji jumpa org tua...ehhehehe....masa tu plk akak aku ade sekali...die pun blk....hehehe...ape lg puas la aku dok memain ngn anak buah aku...heheheh...lepas rindu aku....membe yg lain terus blk putrajaya...erm pepandai diorg la...nak blk mcm mana..janji sume smpi ngn selamat....erm ok la...tu je la aktiviti hr ahad hr tu...ade la beberapa pic yg aku sempat snap...tp pic anak2 buah aku tk sempat la...lenkali la nnt...aku blk kmpg, aku tepek pic2 kt kmpg k....erm ok la..hope u all enjoyyy....cau cin cau................

2 comments:

viruspadu said...

tahniah kepada kawan tu

ish skrg ni musim kawen sume tema ijo ni nape ek, apsal x pilih kaler pink hhuhuhuh

@>---~geina~---<@ said...

nnt geina smpikan erk...

erm tu la...popular skrg wrna ijo...mana2 pegi kenduri kawen mesti ijo..kekek..tkpe kak nnt geina nak ambik wrna pink..kekekke...insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...