24 March 2008

F1 Sep@ng CirCuit...

wajah ceria kami di F1 Sepang...kekekek...sakit telinga tu...hihihi...

tiket free yg aku dpt le...thanks opis ku...kekekek...bwh tu plk suasana di F1 Sepang...mmg rmi gila yg dtg....sesak..dah le cuaca panas...rasa nak pengsan...tp tkpe..enjoyyy dan beshhhh...

Model2 di F1 Sepang...rasa bangga bila nampak Bendera negara kita...MALAYSIA....

Merah Menyala...kereta lumba dr team Ferrary...the Winner...heheh

ni kite tk tau kereta lumba dr mana?rasanya BMW team...heheh.

ni la suasana di F1 Sepang Circuit...rmi gila org...cantik dan luas gila tmptnya..hehehe..
Salam u all....heheh..ni la antara pic2 aku kt F1 Sepang Circuit...mmg besshhh gila dpt g...tiket free kan...hehhe...rugi tu klu tk g...mmg teruja tgk kereta2 lumba tu.....wlpn sakit telinga ni...tp puas hati tau...mmg best....org mmg rmi gila....cuaca panas...rasa nak pengsan...tp aku ok lagi....cuma tk thn ngn bunyi kete lumba tu....bingit gila...rasa nak pecah gegendang telinga aku ni...sampai sakit kepala aku....klu tau mcm ni bunyi die da lama aku beli ear plug tu...ehheheh..tp satu pengalaman kan..klu tk g mana tau..btl tak..hehehehe...telinga kau ni terngiang2 bunyi die...leh jd pekak sekejap...tp hr ni telinga aku ok sikit..cuma sakit kepala je...ehhehe..ok la...aku tk tau nak citer ape lg...lgpun da tgh mlm ni...nk tido la...sok aku update lg k....enjoy ngn pic2 yg aku snap ni k....caucincau..............

6 comments:

Ceera said...

semangat ok korang pergi sepang, aku tak koser nak tengok keta lumba, hahaha...

@>---~geina~---<@ said...

erm sbb tiket free la aku g ceera..klu tak tk koser aku nak g...heheheh..tp best tau...first time msk kan...klu tk takde la nak merasa msk tgk F1 ni..heheheh

Tny said...

wajah2 gadis litar sepang!!!! :D

hahahhaa.. korang gi litar pun ayu2 gitu :)

onggila said...

katak oh katak, kenapa ngko berlumba? Macam mana aku tak lumba, aku nk tgk F1...

Tempat duduk mahal tu beb..

@>---~geina~---<@ said...

ohh semestinya Tny..keayuan kene jaga..walau di mana2 sahaja...kekekek..

@>---~geina~---<@ said...

onggila - tau takpe...rugi oo klu tk g...lg2 tiket free..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...