09 May 2008

M@k@n2 Di Cyberj@y@...hhehe

Salam U all....erm Yummyyy....nmpk sedap kan kek kt atas tu...heheh...mmg cedap...kek aiskrim tu..beli kt baskin robbin Alamanda Putrajaya....nk tau ape tujuan kitorg beli kek ni...ehhehe...biasa la..hr tu kan kitorg tempah kek pelik...kali ni beli kek aiskrim yg sedap...utk sambut three friendzz kami yg special...first utk Hidayah..smbt belated besday die..second utk ruhi yg berpisah keje ngn kitorg...die dah transfer ke kementerian lain...naik pangkat jd Kerani...Tahniah ruhi...dan yg akhir utk aku le...heheheh...smbt kecemerlangan aku dlm perkhidmatan...kekekek....congrate to myself..ni la friendship kitorg...tk kira jauh ke dekat..kitorg ttp bersama..w'pun ade yg transfer ke opis lain...kitorg tetap igt dan celebrate sesama tau...ni la namanya kawan...heheheh...kali ni kitorg mkn2 kt restoran PADI di Cyberjaya..mmg best tmpt tu...menarik dan nmpk tenang je...mknnnya pun sedapppp...kali ni aku banje diorg utk mkn mlm...tk tong2..heheheh...ade rezeki lebih ni banje la diorg kan...bkn selalu....utk kawan2 yg sama2 keje ngn aku gak...heheh thanks korg sume....hihihi...time ni la kitorg kumpul sama2..biasa la...klu dah kumpul mcm ni byk la gosip2 kan....lg2 si ruhi...cian die..mengadu tmpt keje baru die...tkpe ye ruhi...tu satu pengalaman....bersaba k...ehhehe...kami kt kabinet sentiasa mengingatimu yg aauummmmmmmmmmmmm...heheh..erm ok la...tk tau nak citer ape lg...kwn2 lain msg2 da citer kt blog masing2..korg baca la erk..lebih kurg sama je..yg lain gamba yg kitorg snap je...ok la erk...enjoy the pic...and thank you all my friendzzz...muaaahhhh kt korg....caucincau......

Hidayah dan Ruhi...happy belated besday and congratulation!!!

hidd dan ruhi nk potong kek...erm liza...pilih jgn tk pilih k...heheheh

eh liza...senyum mcm tk saba nk mkn kek je...ehhehehe....saba erk...

aku ngn Nana yg cute..heheh...

Aida ngn Kak Ita...aummmnya lengan kak ita...eee gerammm...nak gigit leh??kekekek

Aida..muka cam dah kekenyangan je....smpi tk hbs daging tu..ehheh

belated besday girl....cutenya adiah yg hidd dpt...utk akak nnt jgn lupa k...hihihi


gadis paling cun....geina dan eitapiecess...hahahahhah...

liza ngn aida yg menuggu mknn tk smpi2..melantak kek dulu smpi separuh hehehe..saba erk...


tu la grilled chicken chop yg aku order...hehehe...mmg cedap...dan sblh tu gmbr ikan dlm kolam kt restoran PADI...tk nmpk sgt..sbb da mlm masa tu...tp mmg nice la restoran ni...so sape2 nk ke sini...mmg tk rugi k...(hehhe sempat promote lg).. :P

4 comments:

IdaShah said...

sedap kek tu. satu utk 3 hajat ok lah tu

Ceera said...

kemain lagi besday gurl senyum ek.. sonok bukan main.. =P

kek tu nampak sedap, tapi aku nie tak minat kek, hahaha;...

@>---~geina~---<@ said...

ceera - ermmm mestila senyum ceera..sonok dpt kek sedap ngn present cute..hehe...cake tu mmg cedap ceera...seratus peratus aiskrim..heheh

Tny said...

Hehehe.. gadis paling cun :) Cun.. Melecun :)

Waahh sedaapnya makanan korang tu.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...