04 May 2008

BeRkeL@h..

antara yg follow perkelahan ini...bila masa plk si kamal tu ade kt sebelah ku...terkejut aku...

mula2 pic ni aku sorg...nth tiba2 mamat ni..dtg nk bergamba sama..erm ok la..aku tk kisah...ni kawan si wan..nama die shahrul....

aku ngn nana...mesti wajib berposing...hhahahah..

ni la antara pic2 yg sempat aku snap masa diorg bermandi-manda kt air terjun tu...aku tgk je le...hehehhe....yg posing maut tu la wan...die la kepala yg nk wt perkelahan ni...yg bwh tu kamal ngn kwn si shahrul...nama die aku tk tau la..tp die pelukis tau...kan kartun anak2 sidek tu, die la yg buat....nnt leh la aku suh die lukis gamba aku...leh tk?
ehheheh aku biasa la....mana leh nmpk org ambik gamba...mesti nak posing punya la....
wahhh...si kamal ngn wan tu ade gaya la diorg masak....leh jadi chef ni...hehehhe


ni antara pic2 masa diorg tgh bakar ayam.koktail dan daging kambing....fuhhhh sedap siottt....yang bj merah tu la kamal....die la yg buat....mmg sedap....

Salam u all....erm aku tk tau nak update ape hr ni....tapi kali ni aku nak citer aktiviti aku masa 1 Mei hr tu...kan cuti Hari Pekerja...heheh...nasib aku dapat cuti...klu la Meeting MJM hari Rabu...konpom khamis tu aku kene keje...tp minggu tu Meeting hari Jumaat...so dpt la cuti..hehehe....blk pada citer aktiviti aku hr tu....aku ngn membe aku nana g berkelah kt air terjun sg.congkak...ni first time aku g berkelah ngn membe kursus kawan si Nana....siap ade barbeque lg tau...erm mmg best....kwn2 nana la yg buat sume ni..aku just folow Nana je...lgpun aku tk kenal pun diorg tu...dari aku duk umah, baik aku folow diorg...tk la busan kan...masa on the way nak kesana, jln jem gila...kt kmpg pun leh jem kan...heheh..erm akhirnya smpi gak tempat yang dituju.....sesampai je aku kt sana....ape lg..berkelah la....rmi gak la famili2 berkelah masa tu....erm klu aku g ngn membe2 aku...mesti lg syok kan...masa tu aku tk mandi air terjun sgt....aku just duk tepi smbl rendam kaki aku....fuhhh...syok siottt....sejuk je airnya....rasa nak terjun je time tu...tp tk leh....korg nk tau knp?ehehhe...aku bawa baju...tp yg dlm tk bawa...hahahahhaha....lg satu sbb ngn membe2 nana kan..aku segan la...klu ngn membe2 aku dah lama aku terjun...heheheh...niat aku mmg tk nak mandi pun...just nak lepak2 je....hehehehe....tp mmg best la...dpt release tension ....aman je rasanya...lg satu dpt kawan baru kan...heheheh...tp mmg best la...mknn utk barbeque pun sedap...pandai si kamal tu buat...siap minta resepi aku...hahahaha..lepas ni leh la aku wt ngn membe2 aku....hehehe..apepun thanks la kt kwn2 kursus nana ni.....lenkali klu korg wat ape2 aktiviti jgn lupa ajak geina erk...heheheheh....geina pasti follow..huhuuhu....ok la...ni antara pic2 yg sempat aku snap...hr tu...enjoy k...caucincau......

4 comments:

Ceera said...

bestnye pergi berkelah.. lama dah tak mandi sungai...

IdaShah said...

syok nya berkelah pastu buat bbq..

@>---~geina~---<@ said...

ceera - mmg best ceera...aku rasa nak g lagi je...jom kite gath sama2 nak..leh mkn barbeque ngn ko..heheh...

idashah - mmg syok kak....tenang rasanya...pastu dpt mkn lg..mmg syiokkkkk....

viruspadu said...

ewah........ syioknya

nak gi berkelah gak lah mcm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...