10 August 2008

Hai U All...=P

Salam u All...ehhehe...sori la korang...aku da lama tk update blog aku yg nak bersawang balik ni...hehehe...bz arr minggu ni...citer psl aku blk kmpg minggu lepas pun aku tk sempat nk citer...dalam masa seminggu ni....macam2 berlaku...mmg tanpa di sangka...nak tau ape die??nnt2 la aku citer....erk=P...aku tk berapa sehat ni...selsema menyerang la...start jumaat lepas hr tu aku da rasa semacam je tekak ni...nk kene selsema ni....tu yg mcm mls je nk update hahahha...ermm mcm mana nk jd daily bloggers ni...heheheh...=P..ok la korang...mata aku da ngntuk ni...kepala da berat semacam je...idung plk tersumbat...ermmm...pepaham je la erk...org selsema..huhuhu...tp hr ni aku suke..sbb ade someone yg buat aku happy...=)..huhuh...erm k la...insyaallah sok aku upadate lg k...caucincau..

uiksss sape ni...hahahha=P..muka wanted ni...huhuh.....saje tepek gamba aku yg tgh sengal ini...hahahha.....amacam cun tak??=P

3 comments:

mrssham said...

cayookk..moga berbahgie ke anak cucu..

Tny said...

Dh mcm pirate okey.. cmni klo pkai elianto eye shadow.. komfem x nmpak!!!

:p

-v-~~geina~~-v- said...

mrssham - insyaallah...thanks...doakan erk..ehheh=P

Tny - hahahha..mmg pirate pun..hehehe=P..tk nmpk erk..tkpe nnt geina pkikan utk tny erk..hehe=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...