20 August 2008

.::H@ri Istimew@ 31/08/08..=P::.

Tuan Punya Blog...yang akan disunting...heheeh.=P


Salam U all....Akhirnya....aku tkleh nk wt saspen2 la...sbb da ade yg buka citer daa....ehhehhe...so tuan punya badan kene la citer dan bgtau kt korg sume....Insyaallah pada 31/08/08 iaitu Ahad bersamaan 29 Syaaban 1429.. Sempena Hari Merdeka...aku akan bertunang....ehehhe..mcm tk caya je kan...takde ribut...tkde angin..tiba2 je bertunang kan...aku pun mcm tk caya...dlm masa singkat ni ia akan mengubah life aku...erm tk lama lagi aku nk jd tunang org...dan tk lama lg insyaallah nk jd isteri org...huhuhu...takutnya....ehheheh=P...nak story nnt2 la erk...nnt tk best lak...bg korg tertanya2 dulu....ehhehe..jgn marah erk korang...huhuhu....tp ape pun...korang doakan aku majlis pertunangan aku ni berjalan lancar dan selamat....Aminnn....=)..majlis pertunangan aku buat kt kmpg aku le...di Kuala Selangor...erm aku wt simple je...so kaum keluarga je yg terlibat....klu nk tgk tunggu kenduri kawen aku erk...Insyaallah aku jemput korang sume yg baca blog aku nih...aku da tk tau nk taip ape lg nih....nk tau lebih lanjut...tunggu aku update dr masa ke semasa k....klu aku tk sempat nak update...tkpe, kwn2 baik ku akan mengupdate kan citer aku...hahahhah..=P pepaham je la sape...huhu=)...ape pun korang doakan aku erk....berdebar2 hati ni tau...takut pun ade...ermmmm....tk lama lg aku nk jd tunang orang...Ohhh....mcm tk caya je...ape pun..ALhamdulilah......k la...kt sini aku ade tepek gamba sikit masa aku beli brg2 utk antaran bertunang...kelam kabut tau...sbb last2 minit br nk bgtau..ermmm pic ni pun aku curik kt mama Nazurah@ Nana...heheh korg enjoy k...caucincau...doa kan geina tau...=)

peneman setia ku..my Buddy Nana...=)


khusyuk memilih brg....masa ni peneman setia aku mcm biasa la..Nana@Ratiena dan Nana@ Suhana....Thanks korg...muahhh=P

11 comments:

@in said...

Best wwooooo jadi tunang orang niii.. darah pun manis jer, semut-semut semua nak melekat jerk...wekekeke


TAHNIAH yer... nanti kasi tunjuk gambo bertunang.

mrssham said...

tula.. bahye dok dekat.. kang semut tersalah sedut plak.. hahaha...

hidd said...

uiks....dah nk tunang???xtau pon...hehehe...alhamdulillah,...dahsmpai seru akak plak lepas ieda kan???hahahaha....ieda doakan semua berjalan ngan lancar...tp sape lelaki bertuah tu???ieda x tau pon...?ieda kenal ke laki tu???kasi le tunjuk pic dia kat ieda nih....

-v-~~geina~~-v- said...

kak ain - erm best ye kak...tkt la...tu yg bahaya..semut nk melekat je..hehehe..-P
time kasih..doakan geina erk..ehehh=)

mrssham - hahahha..slh sedut erk..tkpe..ko kan ade..leh jd pelindung aku...ehheeh=P


Hidd - erm alhamdulilah...dah smpi seru kot..ehhe..erm tu la..mn nak tau..bz sgt...nk kuar ngn akak pun susah..heheh=P..nk tau lebih lanjut..kene la jumpa akak...huhu=P

Slmt Pengantin br dayah...mana ole2 utk akak??=P

mama fatini said...

huh nk tunang dh?? huh lg tak percaya nih?? huh kenapa saya pon tak tau yg akak nk tunang?? huh huh huh ....

hehhehe

mrssham said...

bakal mrs abi..
wei.. aku takut kalo jd pelindung ko.. nanti dia sedut aku lak.. menangis tak berlagu ko

mama fatini..
sebab mama bz..sebab tu tak tau..

lily.lulu said...

Alhamdulillah .....
kalau dah jodoh x ke mana kan ..
kalau dah sampai masanya .. bertunang juga ..

congrats awal2 kat geina !!
:)

abg eq... said...

SELAMAT BERTUNANG GEINA....

eMMe said...

tahniah laa...
kan, ckp, ko duluuuu....
nak itotttt.....

mrssham said...

wah.. ramai happy ngan perkembangan terbaru geina kan? ktrg yang dekat ni pun happy gile.. cayookk...

-v-~~geina~~-v- said...

LiLy - thanks lily...doakan kite k...lily bila lag???..hehhe=P


abg Eq - time kasih abg eq..=)

Emme - ehhehe....terkejut erk mE..aku lg la terkejut tau..mcm tk caya je...ape pun thanks...doakan aku k...=)

mrssham - erm tu la...time kasih na...byk tlg aku...ehhehe...=)

Thanks kt korg sume...Insyaallah doakan aku k....muahh kt korg..heheheh=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...