28 October 2008

BatanG KaLi TriP...=P

kesengalan tuan punya blog dh tiba!!..hahahha...janji kiuttt=P

ha...ni aku nk citer psl trip aku ke Batang Kali...hahaah=P..gaya citer tu mcm nk g oversea je kan...kekekek...padahal area selangor je....huhuh...mmg penat giler weiii...tp berbaloi...hahah...dah la pagi aku kene keje kan...blk keje kul 2 trs aku rushing g sana...aku tk drive...tp aku naik train...tu yg terasa kepenatannya...erm aku mmg da biasa naik train ni...cuma ke Batang kali je aku tk penah...kire first time la ni...dr Ptrjy aku naik ERL pastu naik KTM kt KL Sentral ke Batang Kali...perjalanan ade la dlm 2 jam setengah....penat gilo...tp aku Happy!!...heheheh....aku mls nk citer pnjg..korg tgk je la pic2 yg sempat aku snap k..

masa ni aku dh tukar train dr rawang ke Kuala Kubu Baru...nk ke Batang kali aku kene tukar train..sbb stesen last Rawang...so kene la naik satu train utk ke batang Kali..ehheheh...=P

ermmm...bila la nk smpi ni...dah dkt 2 jam perjalanan...mcm nk blk Perlis je..huhuh=P..masa aku naik train dr KL Sentral ke Rawang aku kene berdiri tau...org ramai...dh nk smpi rawang br aku dpt duduk...tu yg terasa keletihan...sbb nk tido tk dpt...hahahha=P

dah blog sendiri kan...wajib la berposing dulu...heheh=P

masa ni dah dlm train nk ke Batang kali...org tk ramai..so dpt la semua duduk....klu tk..bersesak2 la kt dlm train tu...dah le panas....ermmmm=)

ni rajah laluan dr Kl Sentral nk ke Batang Kali...8 stesen ko kene jumpa dulu br la sampai....menipu la kalo tk penat kan...hahahha=P

**..nnt aku citer masa aku dh smpi ke umah adik tunang aku..yg buat open house ni la...hehehe...masa ni la nk beramah mesra ngn ipar2 lain....kekekek...tp mmg best...rasa tk nk blk...hahahah=P

3 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

2 jam setgh,lamanyerrr
kalo aku sorg2 dlm tren tu maunyerr meroyan..
gilerr bosan..=p

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kalau dah nama nyer kaki posing...
kat mana2 pun sempat nak ambik gambo


kekkekkeke

-v-~~geina~~-v- said...

nemo

tau tkpe nemo...penat gilerrr weii...klu jejalan saje..mmg aku tk nk..tp sbb jumpa bkl famili kan..happy maa...sanggup w'pun jauh..heheheh=P

yanie

of coz la...dan namanya blogger..wajib berposing..heheh=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...