29 October 2008

Majlis Pernikahan!!..=P

ni nak citer pasal hr sabtu hr tu....ermm pttnya aku kene keje time ni...tiba2 tk jadi..sbb bos aku tkde...seronok la kan...tk jd keje...sekali ptg jumaat tu kuar surat arahan mengatakan keje hari AHAD!!..mengamuk aku dibuatnya...dah la ahd tu byk plan...tiba2 kene keje...konon mogok tk nk dtg la kan...tp tk leh la....bos aku da siap call pastikan aku dtg ahad ni...nk tk nk...dtg la jugak....ermmm...so hr sabtu tu aku tk keje la kan...tiba2 mak bapak aku nk dtg ptrjy...sbb sedara aku dr johor nk nikah kt masjid Putrajaya ni....so aku teman la mak bapak aku g sana...diorg mmg tk reti nk ke masjid putrajaya ni...so sbgi anak yg bertanggungjawab...[POYO JE KAN!! hahha]kene la bawa mak bapak aku g...dah aku tk keje...aku pun ikut la sekali...nikahnya kul 9 katanya..so awal la aku bgn bersiap smbl tunggu mak bapak aku dtg dr kuala selangor....smpi2 ptrjy upanya ade 3 psgn yg bernikah...sedara aku ni turn yg kedua....Alhamdulilah...semuanya selesai dlm kul 11 lebih mcm tu la....da selesai sume trs g umah pengantin prmpn....upanya sedara aku ni dpt org johor, tp mak bapaknya yg duk ptrjy ...so kene la nikah kt sini...umah nya pun dkt je ngn umah aku....nmpknya kt ptrjy ni ade la sedara aku...ehheh..ni ade pic2 yg sempat aku snap...enjoy la erk...=P

ni famili pengantin pompuan...sedara aku le ni...pengantin lelaki ni anak buah aku..kire cucu sedara bapak aku...bapak pengantin ni anak buah bapak aku...ehheheheh...pepaham sendirik la erk...=P

Alhamdulilah...selamat sume...sah dua pengantin ni jd suami isteri...semoga kekal ke akhir hayat....=)

dah selamat bernikah turn nk bg duit mas kawen plk....eee..mcm best je kan..mcm mana la time aku nnt erk...eee takutnya...=P
dub..dab..dub..dab...si ipin ni...ehhehe...masa ni nak akad nikah...bapak pengantin pompuan yg nikahkan...Alhamdulilah...sekali lafaz je...huhu=)

pasangan pertama yg dinikahkan..aku ambik dr jauh je...kang ambik dkt katanya aku ni ape plk kan...heheh=P
sape kenal ustaz manaf ni...sape duk putrajaya..dan pernah bernikah kt masjid putrajaya ni mmg kenal la kan...aku mmg tk nikah lg...tp aku mmg kenal la..kenal gitu2 je...sbb famous gak dia ni kt putrajaya ni...sbb ustaz manaf ni la yg sll nikah kan org....ehhehhe...=P

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer tgk pic owang kawin...

-v-~~geina~~-v- said...

yanie

erm tu la..best kan...
seram plk rasanya...ehheheh=P

tkpe yanie..nnt ade jodoh
pasti merasainya...ehhehe=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...