29 October 2008

Batang KaLi tRiP II...=P

senyuman penuh debaran...hahahha...mcm nk ambik pekse je..padahal g open house je...hehhe=P

Salam korang...ha ni nk citer smbgn trip aku ke batang kali hr ahad hr tu...erm Alhamdulilah...akhirnya aku selamat smpi ke rumah yg dituju...hehehhe...adik tunang aku wt open hause...aku mmg da plan awal nk dtg...tiba2 aku kene keje...sbb da janji nk g kan...sanggup dtg gak..w'pun kene pegi naik train...penat pun penat la...janji happy...masa ni la aku nk beramah mesra ngn bakal2 ipar dan biras aku...hahahah...=P..smpi je aku kt stesen KTM batang kali...tunang aku da standby tunggu....bdn mmg letih la...hati plk berdebar nk jumpa sedara mara die yg dtg nnt...aku smpi2 je si abi kata rmi yg tunggu aku...ni yg buat aku lg berdebar2...mmg gelabah la jugak...segan pun ade...tp akan kutempuhi juga...hahahhah...Alhamdulilah...semuanya ok..aku disambut dgn penuh meriah la...hahahha...berbaloi la aku dtg jauh2 naik train...ehhehhe..apepun thanks la kt bakal2 biras aku...heheheh..=)..mmg rasa meriah la...rasa tk nk blk..huhu=P....dlm segan2,sempat gak la aku ambik gamba masa tu...hope korg enjoy la erk...nk citer pnjg aku mls..hahahha..=P


ni la anak adik tunang aku...nama die sarah...comeii kan...bakal anak buah le ni...heheh=P

ni isteri adik tunang aku...kire tuan rumah yg buat open house ni la..aku pggl die kak yang...knp aku pggl die kakak erk?padahal suami die adik tunang aku...ha!!..korg paham2 sendirik la erk...hahhaha=P..nk ambik gamba sama2 aku segan la...nnt kata ape plk..ehheh..so ambik gamba candid je la...heheeh=P

ha!!gamba sape ni???heheh..adik si abi ni ade simpan gamba2 lama..siap diframe kan lagi..aku pun sonok tgk gamba si abi masa kecik ngn adik badik die...gamba bapa die ngn arwah mak die pun ade...aku masa kecik2 pun tkde gamba tau...sedih kan!!..=(

ni la umah tuan umah nya...ehheheh....cantik kan...=P

nmpk tk lelaki yg pki bj coklat tu...tu le adik tunang aku..aku pggl abg sham..ehheheh...sori la..dpt ambik gamba dr blkg je..kang aku ambik gamba die dr depan die kata ape plk kan...sakit apo bakal akak ipar die ni..hahahha=P

akhir sekali mesti la tuan punya blog kan...wajib posing maaa...ehheheh=P

eh!!ni kete viva sape lak ni...??hehhe..ni kete pak sedara die...blk dr batang kali hr tu aku terus blk kuala selangor...so esoknya si abi ajak aku g umah pak sedara die..kt ujung permatang..dkt je dr umah aku...ehhehhe...=P..pak sedara die ni kembar bapa die..so mmg rapat la si abi ni ngn pak sedara nya...so wajib la aku tunjuk muka kt die..lgpun masih bln raya lagi kan...ehhehe=P..nk ambik gamba pak sedara die tk sempat la..so kete die pun jd la erk...ehheh=P

tu la kisahnya trip aku ke batang kali...w'pun jauh..penat...tp aku HAPPY...ehheh k la...nnt klu aku jumpa diorg lagi..aku tepek gamba diorg byk2 kt sini erk...hehehe..caucincau...=P=)=P

3 comments:

lily lotus said...

pic tunangnya mana..hehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

a ah....mana pic tunang tuan punya blog ni...

sorok ek....

-v-~~geina~~-v- said...

lily

erm nnt dulu kak..kene SURPRISE!!..=P

yanie

hehhe...nnt dulu...
kene sorok br beshhh!!
hehhe=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...