08 April 2008

Bu@t hOmEwOrK....

Salam u all....hr ni aku nak wat home work la...mama nazurah aka Nana suh wt homework...hehehhe...erm ni antara brg2 yg ade dlm handbag aku...first beg duit aku la...yg warna itam...da lama aku pki purse tu...dah setahun lebih..nampk tebal je kan..biasa la byk sgt duit kt dalam tu...dah nmpk buruk....nak tukar purse br la...kekekeke....yg dlm beg ijau tu adalah alat2 mekap aku...mana aku pegi mesti aku bawa beg ijo tu...tam drive..kad reader...kunci umah...kunci kete...minyak wangi...losyen tgn dan kaki...dan last sekali hp aku...uuu mesti bawa...klu tkde hp rasa tk kene je dlm beg aku tu tau...erm setakat ni tu je la yg ade dlm handbag aku....so Nana...aku dah siapkan homework yg ko bagi...hope enjoy k...kepada sesapa yg baca blog aku ni kire aku tag die k...klu rajin wat la..klu tk...tak usah k....ok la hope enjoy...caucincau.....

3 comments:

Ceera said...

cantiknye handbag.. soka tengok..

@>---~geina~---<@ said...

ehheheh...ko soka tgk sbb die wane ijo kan...ala..ceraa beg da buruk la...beli kt avon je...hheheh

Tny said...

Beg besar ijau tu.. cm beg Avon je.. Opps.. klo salah.. sori ok :)

Waahh byk gak kan barang2.. biasalah pompuan, klo boleh se-lemari nk sumbat dlm beg..

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...