14 April 2008

w@t HoMe WoRk LaGi...huhuhu

Salam u all....heheh..hr ni aku nak selesaikan homework yg cik gyena bg ni...mempersembahkan workstation opis di tmpt masing2...heheheh...

ni pc aku kt opis...heheh biasa je...tk menarik sgt pun...yg menariknya wallpaper kt pc aku tu...nmpk cantik dan meriah...ermm mesti la...sbb gamba puteri2 K-B-Net...cute2 belaka...hehehhe...

ni dr tepi pc aku belah kiri...ade copy holder..frame gamba aku..bunga ros kering..hadiah dr Matin..dak matin ni baik sgt...die sll dtg opis aku tlg cek dan siram pokok2 bunga aku kt opis...tp dulu la...skrg die dah jrg dtg...sbb die g tmpt lain...tp die mmg best...baik sgt...sonok dpt kwn ngn die..nnt klu aku dpt jumpa die aku snap pic die erk...heheheh..so cik gyena akak pun ade dpt bunga tau...tkkisah la sekuntum je kan...huhuhuu...yg dlm bungkusan tu hadiah dr bhgn aku...hadiah besday dr BAKA..



ni tepi pc aku belah kanan plk...kalendar..yg dlm frame tu surat akujanji masa aku masuk keje dalam perkhidmatan Kerajaan ni...berkhidmat utk Negara...eheheh...nmpk tak tag kuning tu...tu nametag aku masa aku g kursus BTN kat Ulu Sepri N.sembilan...wt kenangan...sblh kalendar aku tu printer ok...separuh pun jd la erk...hehheh...
so cik gyena...cik geina ni dah siapkan homework yg cik gyena bg..bg markah tinggi2 k...huhuhuh...aku nak tag sape plk erk...erm mls la nak bg org homework...sape yg rajin2 tu wt la erk...heheh...so enjoy...caucincau........

4 comments:

Tny said...

Kemas nya opis dia.. ni keja ke x buat keje ni?

:)

@>---~geina~---<@ said...

heheheh...buat keje la Tny...time nak ambik gamba ni..kene la kemas sikit..nnt kene bahan..huhuhu...geina nya keje merata..tu psl nmpk kemas je
hehehehheh...........

mama fatini said...

hahahah... klao tknk gune copy holder tu meh bwk naik atas

IdaShah said...

wah siap frame kan surat akujanji itew :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...