20 April 2008

nEsC@fE+++MiLo **eXpIrEd**

Salam korg....aku nak story pasal aku ni....kesian kat aku tau....huhuhuh....mcm ni citer nya...khamis mlm hr tu aku lapa sgt tau...nak masak malas...heheheh...sbb mls nak mkn berat2 kan...so klu nak mkn ringan2 sikit aku wt la air...smbl tu leh mkn ngn biskut kan...so aku wt la air nescafe...tp nescafe tinggal sikit la plk....so aku buat tak pekat...jd tk best la kan...aku nmpk milo....tambah sekali kasi pekat...so jadi la air NESLO...uuuu mmg sedap ko tau...aku dah lama tk minum NESLO...tgh sedap aku minum smbl cicah ngn biskut....tiba2 house mate aku tanya....
H/mate: Akak buat air milo ke...
Aku: aah akak campur ngn nescafe...sedap siott..hehhe
H/mate: akak nak bgtau ni...Milo yg akak buat tu dah EXPIRED la....
Aku: HA!!!!! EXPIRED....aduhhh.....meragam la perut aku lepas ni.....
H/mate: Hehehehehehhe......
korg tau...milo yg aku cmpr ngn nescafe tu dah expired....sedap dah msk perut sume br die bgtau milo tu dah expired....aduh.....sat g mmg meragam la perut aku....dah la ku ni sbnrnya tk leh minum nescafe sgt.....mmg akan msk jamban punya la....pepaham je la erk....ni kan pula cmpr Milo expired tu....aduhhh....lepas setengah jam...perut aku rasa lain macam...sebu perut aku korg tau....aduhhh.....aku thn je smpi la tertido.....tepat kul 4 pg...perut aku dah meragam....ape lg ke jamban je la aku....smpi la ke opis korg tau....4 kali aku ke jamban....aduiiiii pedih bontot aku....hahahhaha.....itu la bahana minum nescafe++milo EXPIRED...hehhehehe....aku pun satu tk tgk milo tu expired nya bila...sbb da lama aku beli milo tu...tp jrg buat....hehhe...bese la aku kureng minum air manis...sll minum air suam je....hehhe.....erm tu la story aku...lepas ni tk nak aku minum air Neslo(nescafe+milo)....buat perut aku sakit je...hahahahha....caucincau....

3 comments:

IdaShah said...

alahai... cian dia sakit perut.kena check selalu expired date tu

Ceera said...

kesian sungguh la.. perut tak kental... lain kali jinakkan perut tu, makan benda expired pun takder hal punyela.. hahah

@>---~geina~---<@ said...

idashah - erm tu la kak...cian kt geina kan...erm ok kak..lenkali kene cek expired date..huhuhu..

ceera - tau tkpe ceera...cian aku...erm tk leh..mmg dr dulu perut aku tk leh dijinakkan...mkn buah pg2 pun aku tk leh..nnt konpom meragam perut aku...kekekek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...