15 September 2008

BaLaS TaG..=P

Akhirnya aku dapat buat tag yg dibagi oleh MaMa Nazurah ni...sori la lmbt sikit..br ade can nak update..heheheh...=P
3 PERKARA DI BULAN RAMADHAN
1 ) BERIKAN PENDAPAT MENGENAI PASAR RAMADHAN DI KAWASAN ANDA

pasar ramadhan kt tmpt aku ni....mcm biasa je...ramai org tu biasa la...da kt putrajaya ni satu je kan tmpt die...nk ke bazar lain jauh2 sume....klu g lewat dlm kul 6 lebih tu mmg tk dapat la nk beli mknn yg best2...habis sume...yg tk best je tinggal...mmg tk syok la...dah la kuih2 kat bazar sini mahal2 belaka....ermmm tk syok arr....kali ni aku bg 3 bintang je bazar kt putrajaya ni...heheh=P

2) APA YANG ANDA SUKA DI DALAM BULAN RAMADHAN YANG TIADA DI DALAM BULAN LAIN.

Bulan yang boleh susutkan badan aku...hehehe...susut ke?aku tgk sama je..hehehe..tp aku tanya abe aku die ckp da susut sikit...SIKIT JE?hahahha...=P

3) SIAPA ANDA DI DALAM BULAN RAMADHAN INI

seorang anak, akak, adik dan tunangan orang...heheh=P

3 PERKARA DI BULAN SYAWAL

1)KEUTAMAAN PERSIAPAN SYAWAL UNTUK

mesti la untuk famili aku...heheh...kali ni persiapan sederhana dan simple2 je.. kuih raya pun aku beli tunjuk...hehehe...klu rajin kang aku buat le satu dua jenis...heheh=) ..yg lain aku sediakan secara sederhana utk mak bapak aku dan adik2 aku...utk anak2 buah aku..aku bg duit raya je la...ehhehe=)..plg speacial utk tunang aku..pun aku bg secara yg aku mampu sahaja...ahakss..=P...

2)DENGAN SUASANA EKONOMI SEKARANG,ADAKAH IANYA AKAN MENJEJASKAN SYAWAL ANDA??

Alhamdulilah.....setakat ni sume nya ok...mudah2 han..lepas raya ni..bertambah2 la rezeki aku...InsyAllah...=)

3) VISI SELEPAS SYAWAL-

Visi aku lepas syawal ni...erm biasa la..nk ready utk persiapan perkahwinan aku...w'pun lmbt lagi...tp biar la dr awal kite ready kan..tkde la kelam kabut nnt...so dr skrg le aku kene bajet2...tk leh nk belanja bukan2..hahahha...=P kene plan kewangan nih...huhuh...moga2 lepas syawal ni bertambah2 la rezeki aku kan...InsyAllah....
dan saje nk bg keje kt korang...jgn lupa buat tag yg aku bg k...tq=)
Cik eMMe

4 comments:

lily lotus said...

rajinnya anak dara ni
..slmt membuat preparation raya!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

thanks geina...nanti insyaAllah yanie wat tag ni k...skang dok mood raya...kekekke kebizian sket

Tny said...

Owh.. inilah tag nya yea.. ahh boleh.. boleh.. nanti aku wat kan..

Amboih.. visi selepas raya tu.. mengancam okey =)

kemik said...

puasa tahun lepas dah habis ganti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...