15 September 2008

K3n3 taHan JPJ...=P

Salam korang...ehhehe...sori..lama aku tk update...biasa arr...nk update kt opis tk leh...kt umah pun tk leh..huhuh...ni ade can nk update aku update la kan...ehhehe....=P

weekend hr tu aku blk kmpg...korg tau kan kmpg aku kt ne..dekat je...heheh..kali ni aku blk ngn abe[tunang] aku...aku follow die dr blkg je...masing2 drive kete sendiri...da abe aku pun sekampung ngn aku kan...so blk la ngn die...hehehe...=)....tp aku mmg tk saba weii follow die dr blkg...lambat gila bawa kete..hahahha...tp disebabkan aku ni kan baik...lagi2 bln2 puasa ni..kene la bersaba...hahahha....dlm aku tgh on the way...ade JPJ tahan aku...cittt!!..tk penah2 tau aku kene tahan selama aku drive...rasanya aku tk buat salah...upanya ade salah paham...hahahha=P

sllnya blk kmpg aku kuar kt batu tiga s.alam...kali ni sbb follow si abe ni kan...aku kuar kt Setia alam...lepas tol tu la aku kene tahan ngn JPJ...aku pun pelik la kan..sbb penguatkuasa tu tunjuk batton die kat arah aku suh ke tepi...aku pun ketepe la....

penguatkuasa: akak knp benti kete?
aku: dah awk suh sy ketepi sy ketepi la...
penguatkuasa:sy nk tahan lori blkg akak td...akak salah paham ni..
aku:cehh hampeh JPJ ni..[dlm hati]..la ye ke..mana la sy pasan...igt kan awk suh sy..sbb awk arahkan batton awk tu kt sy..ermmm=P
penguatkuasa:sori la kak...dah akak benti leh sy tgk lesen?

aku pun dgn bengang kuarkan lesen aku...

penguatkuasa:akak lesen P erk..mana pelekat P?
aku:kan ade tu. kt dpn dan blkg...saje je la awk ni....=&
penguatkuasa:ehhehe...sori ye kak..ok la..akak leh jalan...

hampeh punya JPJ..saje wt aku cuak tau..huh!!..nasib baik aku pose..klu tk kureng pose aku sbb maki ko dlm hati......hahahhah=P..si abe da siap benti nk kuar kete da...tk sempat nk kuar aku jln dah suh die teruskan perjalanan...kelaka kan..saje je penguatkuasa tu buat lawak ngn aku bulan2 pose nih...ermm tkpe saba .....dugaan tu...ehheheh...Alhamdulilah aku ngn abe selamat smpi ke umah masing2...ehheheh=P..dlm perjalanan tu kan..aku nmpk ade kemalangan berlaku...uishhh..jauhkan la kan..ermm bulan2 pose ni hati2 la bila drive..kkdg riso aku..hehe..erm k la korang...nnt2 aku citer lg k....sori la tkde gamba nak aku tepek...so story je la aku tepek erk...hope korg enjoyy....slmt berposa...=)=P...

4 comments:

Shifa said...

ahahaha..
lenkali ckp kat org jpj tu..
"saje je saya nak berhenti, awak perasan kenapa?"
lol

lily lotus said...

ekekekee..terperasanlah plak ekk :P

hidd said...

ermmm...aler JPJ tu saje je nk ngorat akak tu...nk ayat akak...hahaha...biase la pompuan bwk kete sesorang...tp mmg btl la akak ckp...kalo kene thn mmg cuak giler...ieda yg lalu je pon rs cam dah cuak takut kene thn...kalo dah kene thn camne rase kan??hahaha...tp alhamdulillah dlm lesen P ari tu xde la kene thn n but salah...terpaksa jd baik...dah lesen BESAR nih buat la ape nk buat...dah x takut...kalo kene saman just byr..kalo lesen P dulu takut kene gantung kan..hehehhe....biase la...bulan Pose nih mmg byk dugaan...tabah la menghadapinye....see ya

eMMe said...

zueee....aku citer kat mak aku, dia gelak je, dia ucapkan tahniah, pasal ko dah betunang, Alhamdulillah, aku pun penah kene tahan trafik, mmg cuak laa, coz dia wat muke siyes, aku lak senyum jek, tapi lagi dia wat muke siyes, hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...