08 September 2008

J@l@n2 CuCi MaTa...huhu..=P

aku yg wajib posing...hahahha=P
Salam u All....hr ni aku nk citer aktiviti aku masa sabtu lepas...hehehe...sabtu dan ahad kan aku cuti....so plan awal mmg tk nak kuar la...nak rest2 kan diri kt umah je...sekali si nanarahman sms kul 10 pg...ajak aku kuar jln2 cuci mata...ehehhehe...tp dlm kul 12 tunang aku nk jmpa aku kejap...sbb die nk blk kmpg..sblm gerak ke kmpg jumpa la kejap...aku je tk reti nk blk kmpg...hehehheh...malas arrr...=P...so aku setuju nk kuar jln2 cuci mata ngn Nana[roomate] dan Nana[opismate]..heheheh...dlm kul 1 ptg aku grk g ambik si Nanarahman...mula2 tk tau nk g mana...last2 kitorg g Mid Valley...lama gak aku tk g sana...upanya Jusco ade SALE maaa...ehheeh..tp aku tgk je la...nk beli tkde la...biasa la nk bajet...hahhah=P..tp survey2 gak brg2 utk antaran....ehhehhe..smpi sana je aku ngn diorg trs g JUSCO...erm aku tk la beli brg sgt...bese2 je..dh hbs pusing2 kt JUSCO...kitorg g l apusing MV tu...erm tk la hbs satu bgnn tu pusing...separuh je...hehehhe...erm ok la korg...aku tk tau nk story ape lg...ni ade gamba yg sempat aku snap...korg tgk je la erk...hehehe..k la...caucincau....=)=)=P

aku lg...hahahha...=P

aku ngn Nanarahman...
sempat masuk kedai MPH book...saje nk baca buku smbil tunggu nk berbuka pose...tp aku tk buka pose kt MV pun....lepas si Nanarahman blk sbb husband die ambik,aku ngn Nana roommate aku trs cau blk .....jln jem ma...nk wt mcm mana...tempuh jela...hehehe....=P

si Nan yg tgh khusyuk belek HP baru die...heheh=P

yg bwh ni plk knp erk???apesal ko posing mcm tu Nanarahman...cover PEHA ke??hhhhehe=P[jgn mare=)]

plg best kt MV ni aku dpt mkn TAKO TAO ni...erm kt sini je ade..dulu aku sll g beli kt SUnway piramid...tp skrg kt SP da tke..so MV je yg ade ape lagi...aku balon 2 set..hahahha..=P..ni la mknn aku utk berbuka tau...ehhehe...cedapppp...yummmyyyy!!...=P

6 comments:

mrssham said...

sengal buh gambo aku camtu..

salwanie said...

salam giena...

wah sejak jadi tunangan org nie,
wajahmu berseri-seri kannnn:)

lily lotus said...

aii..salam kenal2!
nice blog..i link ur blog eh
take care ;)

-v-~~geina~~-v- said...

mrssham
hahaha...saje..jgn mare..=P

wanie
salam wanie...heheh...ye ke..
biasa je la...erm wanie ape kaba?
demam da ok?
jgn lupa mkn ubat tau...=)

lilylotus
aii..salam kenal2 gak..
heheh...tq..
ok sama la..take care..=P

Tny said...

Sibbaik lah MPH tu bukan kedai mamak.. klo x, korang mesti dh kena marah sbb bc buku free!!! :P

Tako Tao tu cmner rasa? Dh byk kali tgk blogger sebut2.. teringin gak nk cr.. tp jauh wo!!

an.wardrobe said...

kim salam ke nana~~~ sure udh bsar ank dia. keke. an kenal dia gitu2 aja~~ kenal dr msn. bila mai ym, udh renggang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...