08 September 2008

SuBaNg PaRaDe..=P

gamba aku yg wajib ditepek..hehehe..=P

Salam korang...heheh=P...hari ni korang posa tak??aku Alhamdulilah masih penuh lg berpuasa...hahahha...hr ni da msk 10 hr kite berpuasa kan...sekejap je...ade 20 hr lg kite berpuasa...ermm...cepat btl masa berlalu kan...ok la..hr ni aku nk story aktiviti aku hr ahad lepas...ptg kul 2 aku kene g Subang Parade..membe umah aku minta tlg anta kan die g Facial kt New York Skin Solution..erm aku sebenarnya tk pernah lg smpi Subang Parade..ni la first time aku g..hahaha....=P..perak btl aku ni kan..nama je orang selangor..tp subang parade pun tk penah smpi...hehehe..hbs tkde sape nk ajak g sana..tkde la aku g...heheheh..=P..mcm biasa best friend ake la yg drive..sbb die yg tau jln..hahah..ok la tu...smlmnya aku yg drive...kali ni die lak..ehheheh=P..tk la jauh sgt dr Putrajaya kan...nasib la kete tk byk sgt..so perjalanan kali ni berjalan lancar...hahahha..=P..


smpi2 je sana terus g kedai new york tu..da membe aku tu g facial..mesti la lama kan...so aku ngn Nana pusing2 la kt Subang parade tu...tk la besar mana...sbb hbs satu SP tu aku pusing...so mknanya tk la besar mana kan..hahahha...smbl jln2 tu aku ternampak satu shop yg popular gak la antara blogger2 ni...kedai Donut Big Apple...ape lg aku pun dgn pantas membeli la...dorang kata donut ni sedapppp...lembut je..berbeza ngn dunkin donuts...heheh...erm mcm biasa la kan...da sedap mestila que panjang kan...sanggup tu aku beratur...aku ngn nana kongsi ambik set yg satu kotak ade 12 bijik...ha!! kau ambik...ni bukan makan...melantak...hahahha...tkpe sbb nak rasa punya pasal...ehehhe=P..bila masing2 da puas hati jln2 kat SP tu...aku pegi blk new york...igtkan membe aku tu da siap wat facial...upanya blm...disebabkan da penat berjalan..aku lepak je la kt situ...aku smpi td kul 2.45, dalam kul 5.30 br siap facial...siap2 je trs balik arrr...tk saba nak buka donut Big Apple nih...hahahha....dkt kul 6 lebih aku smpi trs g pasar ramadhan kat putrajaya...biasa la..tkkan nak buka donut je...mesti la ade mknn lain kan..ehhehe....erm tu je la citer aktiviti aku hr ahad hr tu....ape pun korang buat hr ni hope korang enjoyy k...Selamat Berposa dan Selamat Berbuka..[tu utk ptg karang k=P]caucincau...=)=)=P


aku ngn Nana..awat la muka lain mcm erk..heheh..coz puasa kot..hehehe=P

saje aku snap gamba anak ikan jerung ni..jakun sekejap...=P

taraaa....ni la Donut Big Apple yg aku tk saba nk makan tu..hahahha...mmg cedappppp...marbelessss....hahhaha=P

3 comments:

lily.lulu said...

wahhh .. big apple !!!
lazatttttttttttt
:D

an.wardrobe said...

aik sumer cokelap~~ arg yang penting shedappppp~~~~

-v-~~geina~~-v- said...

lily

mmg lazatttt..rasa nk beli lg je..tp jauh..huhu=(

an

erm da tu je yg selera..yg cheese da msk perut..hahah=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...