10 September 2008

ReZeKi...=P

Salam....ehhehe=P..hr ni aku nk update laju2...sbb byk sgt citer yg pending kan...erm kebetulan pc internet membe ni leh update...so ape lagi...kene la update laju2..hahah...pc membe aku ni tk kene block so leh la nk update...nk update kt umah...sll miss..biasa la..da lepas berbuka...penyakit MALAS pun dtg le...lg pun ade problemo sikit...so tk leh nk update kt umah..hahahhaa..=P..tkpe aku akan pastikan blog aku ni diupdate...tp klu lmbt tu korang jgn marah tau...hehehe=P...

Hari ni aku tak tau nk buka ape?igt nk masak je la...dlm seminggu yg lepas mmg aku berbuka dgn masakan tunjuk sahaja..maknanya beli je la...nk masak pun tkde ape yg ade kt dlm peti ais kt umah tu...so beli je la...heheh=P..tp minggu ni aku nk masak..sbb aku da beli brg2 utk di masak...kang tk masak bazir je lauk basah ngn sayur2 tu aku beli...tp kelmarin ngn semalam aku tk masak...sbb ade org da belikan aku makanan...hahahha...syok oooo...ehheheh=P....Alhamdulilah...rezeki jgn ditolak..btl tak?..=)

Hari Isnin hr tu aku berbuka kt Kenny rogers..ade org nk banje kan...ape lg..aku ok je..hahahah..rezeki maaa....=)..smlm plk..mcm biasa la...elok2 aku park kete kat umah..tunang aku call ajak g beli mknn kt bazar...die kata die bayar..so aku ambik lauk dan kuih muih je..sbb kat umah membe aku dah msk nasi..so tinggal aku masak sayur je la kan...heheh=P..da abis beli mknn kat bazar aku trs blk..blk pun dkt kul 7 gak la..so tk sempat aku nk msk sayur...kebetulan masa tu membe aku sorg lg tgh masak...so tk sempat...mkn je la lauk aku beli...nasib baik ade...klu tk berbuka ape2 la aku smlm..hahahah...=)

elok jugak bila ade org take care kite kan...ehhehe...klu tk dulu sorg2 je...aku mkn ke tk mkn ke..tkde sape nk ambik tau..sedih tau....harap kengkawan je la...tp kwn2 pun ade hal masing2 kan...tkkan nak kaco sll..nk harap famili jauh kt kmpg..[eceh!! mcm la kmpg tu jauh sgt..hahahah=P]..tp Alhamdulilah la...bulan puasa kali ni aku tk rasa mcm tu...lg pun bln puasa kali ni status aku da jd tunangan orang...so ade org jaga aku kt sini...kebetulan tunang aku mmg duk sini... tu yg best tu...klu ngadu ape2 je..mesti die tau ape nak wat....hahah..jahat kan aku...=P..kata syg aku kan...huhu=)..

erm k la korang..hbs waktu rehat aku nk update blog ni...mata da ngntuk...heheh nk g tido jap...hahaha=P..Slmt berposa k...klu ade menu2 best utk berbuka nnt bgtau kt aku..k..=)..caucincau...=)=)=P

ni gamba masa aku mkn kt kenny rogers hr tu...erm mmg cedapp...tq lah yg banje aku tu ye..lenkali banje lg k..hahahha=P

6 comments:

lily lotus said...

wahh..sedapnya!
lagi2 org banjer..hehe

-v-~~geina~~-v- said...

lily lotus
heheh...tau tkpe...
mmg cedappp...heheh=)
lily bila nk banje kite..
heheh=P

Tny said...

Kenny rogers?! Sedaapnya.. suka macroni cheez tu :p~

Memanglah sedaap.. tp mak oii.. pricey sket lah (to me).. syioklah ko.. org belanja.. bertuahnya =)

lily.lulu said...

wowwiee !!! sedappppppp giler !!
rindu nak makan kenny rogers !

bulan puasa memang rezeki banyak
:)

Alhamdulillah ....

an.wardrobe said...

adesh~ shedap nyer...
teringin nk mkn muffin diaa :( shedap~~

-v-~~geina~~-v- said...

Tny - orang banje tny mmg cedapp...ehehhe tp mmg maheii sikit je kt kenny rogers tu..tp berbaloi..sbb cedappp..hehe=P

Lily - Alhamdulilah...rezeki kan lily...erm mmg cedapp..lepas ni kene mkn sama2 ngn geina lak erk..=)

an - erm mmg sedap an..muffin die pun mmg merbeles..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...