02 September 2008

Majlis PerTunanGan (2)

ni la tuan punya blog geina yg telah disunting...hehehe...=P

Salam korang....fuhhh!! penat aku upload gamba ni...nk mrh pun ade ni...nasib baik la puasa..klu tk maki2 aku ngn blog ni tau...penat la aku taip2...sekali die erorr..pastu ilang sume yg aku taip...eee geram btl...erm...saba geina....=) so korg..aku da tkde idea nak taip ape da...so korg enjoy la ngn gamba2 masa majlis pertunangan aku k...so jgn lupa komen2...hehehe....tkde yg grandnya..just biasa2 je majlis aku ni...aku wt simple je...janji semua berjalan lancar dan selamat...Alhamdulilah.....=)

p/s = erm kpd korg2 yg reti edit2 gamba ni...kasi la edit gamba2 aku ni cantik2 erk...tk paksa pun..mana la tau ade yg sudi kan...jasa korg akan ku kenang sampi bila2 tau...ehhehe...tq..dan kepada membe2 yg aku tk jemput tu jgn marah la erk..sbb majlis ni aku wt simple je..antara famili aku ngn famili die je..nnt time kenduri aku jemput korg sume k...=)

dah majlis aku kan..so wajib la muka aku je yg ditepek..ahahah....apepun hope korg enjoy k..jgn lupa komen2...heheheh..=P

ni antara gamba yg aku suka sgt...posing maut utk korg...hahahha...cun tk???

ni gamba aku ngn akak aku dan akak ipar aku...diorg la yg byk membantu aku dlm majlis ni...sorg lagi akak ipar aku ade kt dapur..sedang bz...so tk sempat nak snap gamba die..huhu=P ape pun...tq akak2 ku..muahhhhh
ni la peneman setia aku...adik2 aku...klu diorg ni tkde..pengsan aku dibuat nya..eeheh...kwn2 mmg aku tk jemput..so yg tau bestfriend aku je..tp last2 minit die tk dpt dtg..sedih aku...sorg2 ke aku kt blk menunggu debaran tau...nasib baik la adik2 aku ni ade..diorg la yg byk snap gamba2 ni...huhu=P

aku ngn akak aku...=)

ni gamba aku ngn antaran kedua2 belah pihak...=P

ni la adik aku ngn anak2 buah aku...korg jgn pelik tgk anak2 buah aku ni..geseng2 sumenya..mana tknya..org sume kt dlm dgr perbincangan diorg blh pegi kt blkg umah main kejar2 ayam...erm budak2..biasa la...tau atoknya mmg kene amuk..hahahha..=P

ni antaran kedua2 belah pihak...yg atas dr pihak aku..yg bwh plk drpihak lelaki...=)

ni la debaran yg ditunggu2...ehhehe...dupdapdupdap dibuatnya...akhirnya aku sah jd tunang Abi..yg sarung cincin tu mak sedara Abi..tunang aku ni maknya dah tkde..ayahnya je yg tinggal..so mak sedara die la yg sarungkan cincin...adik beradik die pun sume lelaki...so yg prmpn sume ipar2 die...

ni plk masa kene peluk ngn mak sedara die...fuhh tk bernapas aku dibuatnya..da la kene wt byk kali...sbb diorg nk ambik gamba...ermm mcm artis plak aku dibuatnya...hahah...sll aku tgk org..skrg ni aku sendiri alami...eee mcm tk caya je...huhuh=P

ni la cincin tunang aku...kiut kan...erm mcm tgn aku gak..awak la tembam bebeno...hehehhe=P
ni antara gamba2 aku ngn akak dan adik ipar die...serta sedara mara die...erm tk lama lg aku akan jd slh seorg famili ni...tktnyaa...ehhehe=P
ni plk gamba menu yg kami idangkan utk pihak lelaki..simple je...sori la gamba kurg memuaskan...biasa la adik aku yg ambik..pepaham je la...huhu...menu ptg tu nasi ayam ngn mee hoon sup...=P

rombongan pihak lelaki sedang menjamu selera...

ni plk perbincangan antara pihak lelaki ngn pihak prmpn...yg bj biru kopiah batik2 tu la bakal bapa mertua aku..heheh...insyaallah thn depan aku akan disatukan ngn Abi...

antara rombongan dr pihak lelaki...tk rmi sgt pun...just adik beradik die dan sedara mara je...


14 comments:

Ceera said...

babe, selamat bertunang...

cute je ko.. =P

muahssss..

happy sangat untuk ko..

pearlEJ said...

selamat bertunang yang... :)

mrssham said...

heheh..silau mata saya...hehehe

-v-~~geina~~-v- said...

ceera - thanks babe..hehe..erm ala..biasa2 je..heheh...doakan aku k..aku pun happy tgk ko..tk saba nk g kenduri ko nnt..heheh..muahhh=P

kak EJ - erm time kasih kak...doakan geina k..hehe=P

mrssham - erm kilau mata ko erk..tang mana yg berkilau tu..hehe=P

~ gyena~ said...

tahniah atas pertunangan anda...skrg dah bergelar tunangan org, mesti kena bersopan-santun, kawen nanti jgn lupa jemput..

eMMe said...

tahniah zue, erhm..mane gambo laki hang, aiyooo, nk tgk nih..kot2 kenal, ke, sepupu ke, ihikss..

salwanie said...

giena....

selamat bertunang...
semoga kekal hingga ke jinjang pelamin,
nanti kawin jgn lupa jemput yer....

luv,
cik wanie

-v-~~geina~~-v- said...

wanie,
salam wanie...time kasih...
insyaallah doakan geina tau..
ermm tk lupanya..mesti jemput..ehheh..wanie dtg tau nnt...=)

-v-~~geina~~-v- said...

gyena,

time kasih liza..insyaallah akak akan jd sesopan mcm kura2 tu..ehhehe..apepun time kasih dan doakan akak erk..wajib akak jemput ko..pastikan ko dtg k..=)

eMMe,

time kasih mE..erm gamba laki aku aku sorok..tk surprise nnt..heheh...tunggu majlis aku erk..=P

Tny said...

Geina...
Waahh berseri.. Tahniah babe.. selamat bertunang.. semoga cpt2 berkahwin, bahagia selalu..

Lawa :)

JD-Kiss said...

wahh...slamat bertunang!!

diam2..tup2..da bertunang eyh dia?hehe..


bila nak kawin niehh?? :)

-v-~~geina~~-v- said...

Tny
time kasih dear...hehhe..
erm ala bese2 je...
doakan aku k..
thanks..=P

jd-Kiss
time kasih..
heheh...kene la surprise..hehehhe=P
insyaallah Thn dpn..
leh la jd fotografer geina..
huhu=P

an.wardrobe said...

wah best nyer betunam. haha. tahniah yerp ;)

nordee said...

SELAMAT BERTUNANG..DARAH MANIS NI..ALAM PERTUNANGAN BANYAK CABARAN DAN UJIANNYA...SENTIASA BERTOLAK ANSUR DAN MEMAHAMI ANTARA SATU SAMA LAIN..SEMOGA MEMBAWA KE GERBANG PERKAHWINAN..KEKAL HENDAKNYA KE AKHIR HAYAT...AMIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...