24 February 2011

SlSi Misi Gondolkan Rambut..=D

ini lah budak yg kene gondol itu...heheheh....terbaik dr my boy....sorry lah gmbr cm blur2...mlm la katakan....hehhehe..=D

terpaksa potong rambut si zafran ni....sbb die dh mula nk menggaru je kepala die...sblm melarat menjad lain...kasi zasss rambut die....hehehhe....=D

mula2 mmg syg nk ptg...sbb rmbut die curl...susah tau budak lelaki rmbut cm ala dak pompuan....bila jumpa sesape..semua tegur..rmbut cantik...kerinting...pdhal mak bapak nya tk bermbut kerinting pun...ikut sapa la anak aku ni...hihihi....tp...dh mcm rimas je aku tgk..so kene la potong...potong pun tk la smpi botak licin...just kasi pendek je....br la nmpk cam budak lelaki...hahahhah...=D

mula2 nk kasi potong tkt gak meraung ke...tk leh diam ke...tp zafran sgt baik...good boy...org tu ptg...die senyap je...tgk je muka abg yg ptg rmbut die tu....kelaka aku tgk...

mana mesin ptg rmbut tu grk die ikut je...hahahha...bgs anak mama ni....aku tgk asyik gelak je...sbb diam cam robot..aku je...bgs lah...kang nangis, haru biru kt dlm kdi gunting tu...=D






tgk gelagat die...diem je kan...hai sejuk mak ko ngndung ko zafran...Alhamdulilah...ehhehe...

dah siap potong...br lah die senyum kt abg yg ptg rmbut die..cam tau2 je abg tu br lps ptg rmbut die...plg best...bila si abi nk byr..abg tu ckp..tkpe..kasi free...baby lg...hahahha...baby lg ke anak ku ni..rasa cam dah beso je...

ape pun time kasih la byk2 kt tkg gunting tu...sbb kasi FOC...ehheheh...lenkali kite ptg ctu je erk...=D

bila dh ptg br lah rasa lega...tgk si zafran dh mcm bdk besar je...bulat kepala die...hehhe..I LIKE!

2 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

baiknye die....bgs2 heheh

::.GeiNa.:: said...

SN: mestilah cam omaknya ni ha...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...