18 February 2011

Terima Kasih Sahabat...=D

Salam Petang Semua...=D

kepada sahabat2 yg ku cintai.....terima kasih kerana buat aku jadi musuh....sbb ape jadi musuh...ko sendiri yg cipta....aku tk tau ape salah aku...tp lau aku wat salah..aku minta maaf banyak2....terima kasih krn sudi nk bersahabat ngn aku selama ni...

aku manusia biasa...mesti ade buat silap...seperti ko jugak...manusia biasa kan...mesti ade buat silap....tp jgn berlagak mcm ko tk penah buat silap!..jgn rasa diri tu perfect sgt....setiap manusia ade kekurangan....jgn rasa semua bende ko buat betul....org lain salah....jgn carik kesalahan orang...tp carik kesalahan diri sendiri dulu....

aku sedar, aku byk kelemahan...dan setiap kelemahan aku ko bahankan...tp aku tk kisah...w'pon aku kecik ati...tp aku simpan je.....sbb aku pk ko sahabat aku...tp skrg disebabkan ko dah buang aku....aku tk peduli dahhh....

skrg ko dah buang sahabat ko kan....so suka ati ko nk baca ke tk blog aku ni...aku tkkan private blog aku ni...dan aku tkkan susah2 kan ko godek2 atau suh sesape carik blog aku ni...sbb aku tau...ko akan carik blog aku ni....dan mencari2 blog sahabat2 aku...lau tk nk tgk pun aku tk kisah...bukan masalah aku....

ape segala laman sosial yg ade nama ko aku tkkan remove atau block...sbb aku kwn cam biasa je ngn ko...yg nk jadi musuh ko...tu psl ko block dan remove aku...so aku nk wt cam ne...suke ati ko lah....aku tau..ko akan tgk gak laman2 sosial aku ni....

ape yg aku luahkan ni bkn tujuan nk cari gaduh ke ape...tp bg kesedaran utk sahabat dan diri aku sendiri....skrg masing2 dah ade life sendiri....so jadi lah matang ckit....umo makin lama makin tinggi bukan makin rendah...

seblm tu aku minta maaf kalau ade buat silap dan halalkan makan minum sepnjg bersahabat...dan aku ngaku spnjg bersahabat ngn ko...byk aku kecik ati ngn ko...tp aku tk kisah....aku tk carik psl ngn ko...tp ko yg carik psl nk musuh ngn aku....dah ko pilih mcm tu...terpulang lah....

ape yg aku luah ni....bkn utk tujukan kepada sesape....tp utk semua sahabat dan utk diri aku sendiri...tk kire lah aku ke..org lain ke....sape2 yg termakan cili die lah yg terasa pedasnya....ape yg kite buat buruk kt dunia ni...pasti akan terima balasannya satu hari nnt...sama ada kite masih bernyawa atau dah ttp mata nnt......so pk2 kan lah yer...


**lau ade yg rasa tk puas hati...jgn diamkan je...citer depan2..
.jgn sembunyi blkg2...tkt nnt disalah tafsir....k.....piss..=D

5 comments:

~MrSShamSul~ said...

betui..betui..betui..

sibuk2 tukar link blog bagai konon tak nak bg org tgk.. ingat kita tak tau ..

ada aku kesah? heheheh

pung pang pung kutuk kat laman sosial lagi satu.. ingat kita tak tau?

n ada aku kesah?? hehehehe


relax la zu.. tak matinye tak dpt kawan ngan org yang rasa cam perfect gile ni..

lovelywa said...

takpelaa geina,
manusia yg perasan perfect ni payh sebenarnye nk buat kawn..sorang blah rmai lagik yg dtg nk kawan ngn kite kan..

hidd said...

ermm..tu la manusia akak...x hargai seorang SAHABAT...xpe SAHABAT lain ade lg...

e said...

uishhhh .. nape ni.. x baik gaduh2 tauu.. tgk kita skrg dah sorang2 ni... xdop kawan kat ganu nih.. hukhukhuk.... sedihh aaaaa.. bukan tak kawan,, nak gaduh,,, smua x do... sorang2... sopi den skrang nihhh

--SuE^eiiNN-- said...

uishhhh .. nape ni.. x baik gaduh2 tauu.. tgk kita skrg dah sorang2 ni... xdop kawan kat ganu nih.. hukhukhuk.... sedihh aaaaa.. bukan tak kawan,, nak gaduh,,, smua x do... sorang2... sopi den skrang nihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...